hpmw heeren photo
Droom van: hpmw heeren
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 2.500 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Een nieuw begin

Een nieuw begin  image
Een nieuw begin eindelijk

Na een huwelijk van twaalf jaar bijna heb ik eindelijk de durf gehad om eruit te vluchten.

Na jaren van zowel psychisch maar ook met regelmaat lichamelijk mishandeld geweest te zijn heb ik eindelijk de moed gehad om.te.vluchten.

Ik wilde me.niet meer gevangen voelen en steeds klappen krijgen.Ik verdien beter.

Mijn moeder heb ik jaren veel verdriet aangedaan doordat ze mij vaak met blauwe plekken zag en ik helemaal in mezelf keerde.Vaak heeft ze gezegd dat ik weg moest gaan,maar de angst overwon het altijd van de durf tot een paar maanden geleden.

Die ene middag dat ik alleen was eindelijk de moed gehad en weggegaan.

Na lange zoeken een klein appartement je gevonden,maar helaas niet genoeg financiën om dit aan te kleden.Bij HEM valt niks te halen helaas.Hij heeft een bijstandsuitkering maar zoveel schulden dat hij net een paar tientjes per maand overheeft.Ja van een kale kip kun je echt niet plukken helaas.

Sinds kort heb ik een baan,maar dit is net genoeg om mijn vaste lasten van te betalen en te eten.Ik red me dus goed alleen,maar ik slaap al weken op een luchtbed en zit zonder gordijnen,keukenspullen etc..eigenlijk wat je gewoon hoort te hebben heb ik niet,omdat ik de financiën er niet voor heb en sparen gaat helaas niet met mijn inkomsten.

Mijn familie kan me helaas ook niet helpen.Wat ik begrijp en neem ze niets kwalijk.

Mijn droom is om eindelijk wat meubeltjes te kunnen kopen en een fornuis,zodat ik me eindelijk thuis kan gaan voelen en mijn rust eindelijk kan vinden.Gewoon opnieuw beginnen,leven zoals het hoort,zonder ellende,zonder verdriet.

IK hoop dat mijn droom binnenkort werkelijkheid wordt.Niet alle dromen zijn bedrog zei mijn opa vroeger. 

Uitgelicht
werken op scholen in Kenia image

werken op scholen in Kenia

  • 100%
  • € 2.500 Doel droom
  • -