Gerco Klein photo
Droom van: Gerco Klein
 • 75 Donaties
 • € 3.210 Ontvangen
 • € 3.100 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 55 Door: Maarten

  1 jaar geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  Hou vol!

  1 jaar geleden
 • € 180 Door: Je weet wel.

  Hoi Gerco, ik heb je beloofd het gaatje dicht te maken. Ik wil dit niet doen met mijn pink maar met een dikke dikke duim. Het is nu tijd voor jou om het apparaat de jouwe te mogen noemen. Ik hoop dat je er heel heel veel profijt van zal hebben. Succes.

  1 jaar geleden
 • € 30 Door: "Strittie"

  ...... ( zonder woorden )

  1 jaar geleden

Bemer voor mijn Gezondheid

Mijn droom is: Uitstappen uit mijn medische achtbaan waar ik al 27 jaar in zit en te leven zoals jij!
Ik ben Gerco, 47 jaar en al 27 jaar aan het tobben met mijn gezondheid. Voor mijn 20ste jaar deed ik alles, kon ik ook alles, nu is alles anders.

Op mijn 20ste kreeg ik kanker, de ziekte van Hodgkin. Deze ziekte is twee keer teruggekomen. Ik heb zes jaar geknokt voor mijn leven met chemotherapie en bestralingen en ben nu 20 jaar vrij van de ziekte. Echter de gevolgen van de therapieën hebben mijn lijf als een sluipschutter gesloopt. Op mijn 30ste kreeg ik een Tia, op mijn 35ste en 37ste een hartinfarct. Ik ben diabetes geworden, heb een slecht werkende schildklier en een cholesterol probleem. Een aantal jaren ging het redelijk, wel een aantal keren gecateteriseerd en gedotterd. In totaal zitten er nu 8 stents in mijn aders rond mijn hart.

Vorig jaar ging het weer goed mis. Nu in mijn hart. Drie van mijn hartkleppen werkten niet goed. Twaalf uur voor de open hartoperatie werd deze door de chirurg afgeblazen. Ik zou de operatie niet overleven. Er zijn een viertal 'mini operaties' uitgevoerd, de aortaklep vervangen, de mitralisklep gerepareerd en een icd geplaatst (2x). Het gaat nu naar omstandigheden redelijk.

Mijn droom is weer normaal te kunnen functioneren, weer te werken en leuke dingen te doen. Nu zit ik thuis, in de Ziektewet, en ben beperkt in mijn doen en laten, zowel door mijn lichamelijke beperkingen als financiën.

Ik heb kennis gemaakt met de Bemer therapie, een therapie die de micro doorbloeding van het lichaam traint waardoor aanvoer van 'rijk' bloed en de afvoer van 'arm' bloed wordt gestimuleerd. Hierdoor ben ik er heilig van overtuigd veel energieker te worden en ook het gebruik van de 23 pillen op een dag te kunnen verminderen. Ik heb al kunnen kennismaken met de therapie en voel me al een stuk beter als voorheen.

Mijn buurman en mijn ex vrouw hebben dat ook gezien, en financieren nu een reguliere testperiode van acht weken intensief gebruik. Beiden hebben 600 euro gestort los van deze campagne.

Ik hoop met deze actie het restbedrag dat nodig is om de Bemer therapie (de Bemer Pro set voor dagelijks gebruik) de rest van mijn leven te kunnen gebruiken. Hiermee zou mijn leven een stuk aangenamer worden, en zou ik hopelijk weer in staat zijn in het meest mooie geval weer voetbaltraining te geven aan de allerkleinsten! Dat is ook mijn grootste wens.......
Uitgelicht