Corine Schroots photo
Droom van: Corine Schroots
 • 170 Donaties
 • € 8.635 Ontvangen
 • € 9.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Arthur

  Succes

  8 maanden geleden
 • € 5 Door: Naomi

  Nog een klein beetje erbij!

  9 maanden geleden
 • € 500 Door: Anoniem

  Je bent er gelukkig bijna.

  10 maanden geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  Hopelijk is het geld snel bij elkaar. Hierbij een kleine bijdrage van ons. We kennen jullie niet maar we steunen jullie graag.

  11 maanden geleden

Gehandicaptenvervoer zoon

Gehandicaptenvervoer zoon image
Realisatie gehandicaptenvervoer voor mijn zoon Ernst van Overdam

Hallo lieve mensen,

Ik ben Corine, moeder van Ernst van Overdam.
Sinds 2012 ben ik bezig om een droom te verwezenlijken voor mijn inmiddels vijftienjarige zwaar gehandicapte zoon: het realiseren van zijn vervoer. Deze auto dient voor het dagelijks vervoer van en naar school, het kunnen vervoeren van mijn zoon naar zijn hobby (rolstoel hockey) en om zijn favoriete tante te kunnen bezoeken. Na 9,5 jaar is de huidige auto echt aan vervanging toe. Ik ben ruimschoots op tijd begonnen met het aanvragen en indienen van stukken. Deze stukken dienen ingediend te worden ten behoeve van verschillende fondsen.

Eigenlijk had ik het helemaal rond. Totdat bleek dat er fouten zijn gemaakt in toegezegde budgetten. Mede door het decentraliseren van de beschikbare budgetten van de gemeenten ben ik de dupe geworden. Elk verzoek/bijdrage is afgewezen.
Daarom probeer ik via dit kanaal geld op te halen voor een nieuwe bus, die gedeeltelijk al is gesponsord door goede doelen. De bus staat al klaar voor gebruik bij de garage maar door de gemaakte fouten kan/mag ik ‘m niet ophalen en gebruiken.
Het gat wat is ontstaan door de fouten bedraagt €9000,-. Een bedrag wat ik helaas niet heb liggen. Daarom heb ik heel hard jullie hulp nodig.
Deze hulp vraag ik jullie via Dream or Donate. Dit is een website die d.m.v. crowdfunding mensen helpt met het verwezenlijken van hun droom, in dit geval de droom die ik heb voor mijn zoon Ernst. Ik zou het fijn vinden als  jullie mij kunnen helpen met een donatie. Een gift vanaf €5,- is al welkom.
Ik zou het op prijs stellen als jullie deze link zouden ook willen delen op social media. Bij voorbaat dank.

www.dreamordonate.nl

Uitgelicht