Wiel Crolla photo
Droom van: Wiel Crolla
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 13.000 Doel
  • Nederland Land
180 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

WSOP - Pokertoernooi

WSOP - Pokertoernooi image
Ik zou graag 1x mee willen doen met het grootste pokertoernooi van de wereld de WSOP in Las Vegas. Met het te winnen geld wil ik graag anderen mensen gaan helpen.

Het inschrijfgeld kost 10.000 en de rest is voor het bekostigen van de vliegreis, hotel en eten voor 8 dagen.

Mocht ik het geld niet bij elkaar krijgen kan ik ook een ander toernooi spelen voor hetzelfde doel. (Meer geld winnen om andere mensen mee te helpen) Maar het liefste gaan we meteen voor het grootste, de ultieme droom, meedoen met de WSOP. Het toernooi is in Mei 2016 maar we kunnen ook door sparen tot het toernooi van Mei 2017 in overleg met de geldgevers. Ik wil zoveel mogelijk alles via deze site communiceren zodat er geen onduidelijkheden ontstaan.

Mijn droom: Ik zou graag pokerprofessional willen worden en toernooien spelen om geld te winnen om te doneren aan andere mensen en/of goede doelen zoals o.a. Barry Greenstein en Bill Klein dit doen. Zij dan ook mijn grote voorbeeld. Klein doet zelfs de buy-in van een toernooi doneren als hij geen geld wint in een toernooi. Prachtig om te zien.

De 1e prijs bij de WSOP ligt rond de 10Miljoen. Daar kunnen we veel mensen mee helpen maar we hoeven niet 1e te worden om geld te winnen. Er doen ongeveer 6000 mensen mee aan de WSOP en de prijzenpot wordt verdeeld over ongeveer 1000 spelers.

Het kost veel geld om mee te kunnen doen met dit toernooi en daarom dat ik jullie om hulp vraag. Als we met 13.000 mensen 1€ kunnen missen dan zijn we er. Mocht ik het geld bij elkaar krijgen gaan we natuurlijk bekendheid geven aan het feit dat wij via deze site kunnen meedoen aan de WSOP en dat we voor goede doelen spelen.
Meer informatie over de WSOP vind je hier https://nl.wikipedia.org/wiki/World_Series_of_Poker. Ik speel ongeveer 10 Jaar poker dus aan ervaring geen gebrek.

Helpen jullie mee?

Mochten er nog vragen zijn of tips dan hoor ik dat graag. Het is voor mij de 1e keer dat ik zoiets doe.

Met HARTelijk groeten,

Wiel

Uitgelicht
Launch my summer avalanche image

Launch my summer avalanche

  • 58%
  • € 2.600 Doel droom
  • -