Patrick  photo
Droom van: Patrick
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 4.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Een betere toekomst

Een betere toekomst  image
Goedendag Iedereen die dit leest. Mijn naam is Patrick en ben 26 jaar oud ik zoek op deze manier hulp om mijn toekomst te redden.

In 2010 is mijn moeder overleden plotseling aan een hartaanval hierdoor is mijn opleiding in de ICT beindigd. Niet door mijzelf maar doordat de school vond dat ik me niet genoeg kon concentreren op de opleiding.  Dit gebeurde 2 weken nadat mijn moeder was overleden. Ik vond dit heel erg onredelijk en ik heb geprobeerd dit aan te vechten maar tevergeefs. Ik deed niveau 4, deze had ik voor 95% afgerond maar ik ben helaas met een niveau 3 diploma naar huis gestuurd. De jaren erna ben ik dieper de put in gezakt, ik woonde samen met mijn zieke vader thuis. Hij had de ziekte met het k woord. Ik typ dit liever niet hier.  Het ging moeilijk thuis ik moest hem verzorgen ik was depressief ik kon geen baan vinden. Toen uiteindelijk in 2012 vond ik een baan bij een callcenter hier heb ik een jaar gewerkt totdat ik werd opgelicht door het bedrijf. En niet betaald kreeg voor het werk dat ik verrichte. Toen ik er wat over zei werd ik ontslagen. En wederom zat ik zonder werk. Eind 2013 was mijn vader overleden aan de ziekte. ( Mijn laatste familie lid...Hij kreeg een injectie om zijjn leven te beindigen omdat de pijn te erg werd. Ik was hiervan getuige dit heeft mij heel erg gebroken. Het is inmiddels 2015 en ik voel nog elke dag de gevolgen hiervan. Het doet mij nog steeds heel erg veel verdriet.  Ik heb vorig jaar een leuke vriendin ontmoet waar ik nu mee samenwoon al een jaar. We hebben het leuk samen ik hou zielsveel van haar. Alleen we hebben problemen met geld.  Zij werkt voor minder dan 6 euro netto bij een bouwmarkt en ik heb net een paar maanden werk in de productie gedaan maar ik ben helaas ontrecht ontslagen.  We zitten met de huur van ruim 800 euro per maand + eigen rekeningen en alles zakt steeds dieper in de shit.. 

Mijn droom is iemand die mij uit deze ellende kan helpen. Ik ben actief bezig met werk zoeken Ik sta nu ook bij een uitzendbureau ingescreven als verhuizer maar dit is op oproep basis.  Ik kan de maandelijkse lasten simpelweg niet betalen.  Recht op bijstand of een uitkering heb ik niet word mij herhaaldelijk verteld bij de gemeente. Ik ben ten einde raad.  Depressie, Diepe gevoelens van ongelukkigheid.  Ik heb zovaak gevraagd aan mensen/instanties/organisaties/uitzendbureau's... Wie heeft er werk voor mij!  het leven lijkt alleen maar ongeluk te geven.  Ik wil zo graag een mooie toekomst opbouwen voor mij en mijn vriendin.  Ik ben bereid 60 uur of meer per week te werken. Het kan me echt niet schelen wat voor werk. Maar ik kom maar niet aan de bak. Elke keer als ik wat gevonden heb dan komt er weer een einde aan. Afgelopen maand had ik wat gevonden in de richting waar ik voor heb gestudeerd de ICT. Maar toen kon ik daar niet blijven omdat ik geen heftruck certificaat had omdat ze ook magazijn werkzaamheden hadden blijkbaar. En dat was nooit van te voren verteld.  Dus nu weer terug naar oproep basis... 10 tot 20 uur per week werken. Ik beland alleen maar dieper in de schulden.  Door mijn baantjes van afgelopen half jaar is de schuld weer wat gekelderd maar ik sta alsnog ruim 4000 in de schulden.

Ik hoop dat er iemand is die mijn hoofd boven water wil houden. 

Ik wil heel graag een baan om voor mijn vriendin mijzelf en mijn huisdieren te zorgen.  Maar in deze tijd is een baan vinden lastig en de rekeningen blijven komen.  Wie kan mij helpen? Ik ben ten einde raad.. Mijn droom is dat het leven wat mooier word dan dat het nu is. Ik ben het zo zat om elke dag te stressen en zwaar depresief mij af te vragen hoe het nu verder moet..  Ik wil gewoon zo graag op een dag met haar een leuk huisje wat van onszelf is in plaats van een huurhuis.  Ik wil dat zij zich nooit meer zorgen hoef te maken in haar leven. Dat ik geldzorgen heb is 1 ding maar mijn lieve vriendin hoeft hier niet onder te lijden...  

Lieve mensen die dit lezen , dit is een noodkreet help mij alstublieft! Ik weet het niet meer allemaal...

Mocht iemand een baan hebben voor mij maakt niet uit wat als het maar niet te veel geschoold is. Dan accepteer ik deze gelijk!. Ik wil gewoon zo graag de huur kunnen betalen in plaats van elke maand de beetjes bij elkaar schrapen voor de huur en mijn eigen rekeningen apart laten liggen...

Uitgelicht
Nieuwe viskoffer! image

Nieuwe viskoffer!

  • 156%
  • € 500 Doel droom
  • -