Amina Vermeulen photo
Droom van: Amina Vermeulen
 • 58 Donaties
 • € 1.324 Ontvangen
 • € 2.000 Doel
 • Zuid-Afrika Land
Embed

Recente Donaties

 • € 20 Door: Fikile Portia Ndlovu

  12 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  1 jaar geleden
 • € 5 Door: Andrea

  Dag Minaaa, wegens faillissement een piepkleine donatie...gewoon om even te zeggen dat ik het super vind wat je voor de boeren in Zuid-Afrika doet! Hopelijk hebben jullie een fantastische farmers day! Miss you!

  1 jaar geleden
 • € 25 Door: Michiel

  1 jaar geleden

Farmers' Day

Farmers' Day image
Beste mensen! Hierbij is mijn eerste crowdfunding probeersel van start gegaan. Wordt dit een top of flop? De cijfers zullen het aantonen. Ik heb een maand om mijn ultieme einddoel van €2000 te behalen. Voor elke €200 verzameld zal ik mijn eigen versie van een Happy Dance posten op facebook, jawel!

Dit jaar hebben ongeveer 600 kleine boeren van tien landelijke gebieden in het Ugu district van KwaZulu-Natal zich opgegeven om hun organisch geteelde gewassen te verkopen onder het Kumnandi merk, opgestart door Siyavuna, een non profit organisatie. Deze boeren telen hun gewassen om in de eerste plaats zichzelf en hun families te eten te geven en vervolgens de rest te verkopen om zo een wekelijks centje bij te kunnen verdienen. Vanuit deze kleinschalige, agrarische bedrijfjes kunnen deze boeren zich in hun levensonderhoud voorzien. Ieder jaar komen deze boeren samen om hun prestaties van het afgelopen jaar samen te vieren. 13 november is de dag waar al deze boeren naar uitkijken! Dit evenement geeft de boeren een kans om te netwerken met elkaar, om ideeën met elkaar te delen en om van het kameraadschap te genieten dat gegroeid is uit de verkoop van hun gewassen onder één en dezelfde naam. Siyavuna heeft het op dit moment moeilijk om de nodige centen bijeen te rapen om dit evenement te organiseren. Ieder jaar slaan deze boeren de handen in mekaar om van deze dag een succes te maken. Help mee om er voor te zorgen dat deze dag een realiteit wordt voor deze boeren!

Uitgelicht