Jop photo
Droom van: Jop
 • 107 Donaties
 • € 6.760 Ontvangen
 • € 7.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 15 Door: Janneke Bouwhuis

  Succes met je droom! Janneke

  2 maanden geleden
 • € 25 Door: Jelle Tolsma

  Succes!

  4 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  Altijd je doel volgen en als sporter kan je altijd de top bereiken. Het gaat erom wat voor JOU de top is!!!! Blijf sporten en hoop je te zien bij de paralympics

  4 maanden geleden
 • € 50 Door: Marc Hamel

  Jop, Je droom waarmaken is waar jij het verschil mee kan maken.Succes, Marc

  9 maanden geleden

Dromen van Goud!!!

Dromen van Goud!!! image
Hallo! Ik ben Jop, 17 jaar. Geboren in Hoorn, maar inmiddels al zo'n veertien jaar woonachtig in Groningen. Ik ben één van een tweeling. Door een virus bij de geboorte zijn zowel mijn broer als ik lichamelijk beperkt. Dit stopt mij echter niet de droom om topsporter te worden na te jagen. Na een lange zoektocht naar dé sport , heb ik die gevonden. Rolstoelrugby it is!

In deze sport kan ik mijn energie, frustratie en eigenlijk alles kwijt.  Zo'n twee jaar geleden begon ik met trainen bij de Quadfighters in Groningen. Inmiddels zit ik in het Nederlands team. Trainen, dat is wat ik nu heel regelmatig doe. Voor mijn cluppie train ik 4 uur in de week. Daarnaast train ik zelf anderhalf uur in de sportschool . Op zaterdag train ik met het Nederlands team de hele dag  in Amsterdam of Nijmegen. Dus ook buiten de competitie dagen en toernooien ben ik veel met mijn sport bezig. Doel van al dit trainen: de paralympische spelen.  Wanneer ik even niet met de sport bezig ben, ben ik bezig met school. Dit jaar doe ik examen VMBO-TL. Maar snel terug naar mijn sport! Voor het rolstoelrugby heb je natuurlijk een rugby rolstoel nodig. Na de aanschaf van een tweedehands rolstoel twee jaar geleden en vele reparaties later is het nu echt hoognodig tijd voor een nieuwe stoel! Maar helaas zo'n een stoel kost heel veel geld. En dat is waarbij ik jullie hulp nodig heb. Dus..

Houd je van sport, houd je van rugby, houd je van rolstoelrugby en wil je mijn droom helpen verwezenlijken: Doneer..!!

Help mij, Jop, naar de top!

Uitgelicht