Shelly van Gogh photo
Droom van: Shelly van Gogh
 • 9 Donaties
 • € 105 Ontvangen
 • € 85 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 20 Door: Anoniem

  1 jaar geleden
 • € 5 Door: Patrick Mommersteeg

  Shelly, Zelf zou ik wel willen gaan en zou dan ook hopen dat iedereen helpt dus bij deze!

  1 jaar geleden
 • € 10 Door: Fam. J.A. van Gogh

  Succes Shelly John-Tineke

  1 jaar geleden
 • € 10 Door: thomas & linda

  Sucses shelly!!

  1 jaar geleden

Shelly voor Nicaragua

Shelly voor Nicaragua image
In februari wil ik afreizen naar Nicaragua om mee te bouwen aan de toekomst van arme gezinnen. Hiervoor heb ik uw steun en hulp nodig!

Door mij te sponsoren help je me mee om een huis te kunnen doneren aan een gezin, dit huis ga ik zelf in februari bouwen. Ik doe dit met Stichting Homeplan samen met een vriendin van mij, Jayley van Vessem. Mijn reis heb ik al bijna bij elkaar, nu het restbedrag voor het huis voor het gezin nog! Zoals u op de afbeelding ziet kunt u er voor kiezen om een specifiek onderdeel van het huis te sponsoren, zoals bijvoorbeeld een van de doosje spijkers voor 25 euro of een deel van de verf voor 5 euro. U kunt dus al vanaf 5 euro een onderdeel sponsoren van het huis, maar daarnaast zijn natuurlijk ook kleinere donaties welkom! Meer informatie volgt snel op mijn facebookpagina: www.facebook.com/shellyvoorhomeplan  

Wil je alvast een voorproefje van wat ik ga doen: 
korte versie: http://www.homeplan.nl/vrijepagina/homeplan-in-2-minuten/
originele versie: http://www.omroepbrabant.nl/?epg%2F4228462%2FHuis%2C+thuis%2C+toekomst.aspx 

kijk ook eens op Jayley der actiepagina: www.facebook.com/jayleyvoorhomeplan 

Voor de mensen die mij niet persoonlijk kennen. Ik ben Shelly van Gogh, 24 jaar en kom uit Esch. Ik ben bezig met mijn master Architectuur en werk daarnaast op een architectenbureau als Assistent Architect. Tijdens mijn studie en stages ben ik me er steeds meer bewust van geworden dat mijn interesses liggen bij sociale en maatschappelijke projecten. Dit probeer ik ook terug te laten komen in mijn studie, daarom zou dit een geweldige ervaring voor me zijn. Maar voorop staat het geluk voor het gezin dat ik ga helpen. Met iedere sponsoring zou u me enorm steunen, klein of groot! 

Alvast super erg bedankt. 

Via mijn facebook kunt u andere sponsormogelijkheden vinden, het bedrag dat hier staat vermeld is het bedrag dat ik nu nog moet ophalen. Het kan dus zijn dat er via meerdere wegen sponsoringen binnen komen, mocht ik meer ophalen als mijn streefbedrag dan donneer ik dit aan Jayley zodat zei ook haar droom kan verwezelijken en daarbij weer een gezin kan helpen. Ook zullen we speelgoed kopen in Nederland voor de kinderen in Nicaragua! In het genoemde bedrag zitten de kosten berekend die ik af moet staan om online geld op te kunnen halen. 

Mocht u nog vragen hebben, twijfel niet en mail me: shellyvangogh@gmail.com

Uitgelicht