Robin Priest photo
Droom van: Robin Priest
 • 26 Donaties
 • € 1.025 Ontvangen
 • € 1.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Henri, Yvonne, Charlotte, Roos en Charlotte van der Aalst

  Veel succes!

  10 maanden geleden
 • € 258 Door: Papa & Mama

  Lieve Robin, Jouw droom is bereikt, moppie! Supertrots dat je je geluk wilt delen met mensen die het nodig hebben. Succes liefje, we love you!! Papa & Mama

  10 maanden geleden
 • € 25 Door: D Hebing

  Succes met bouwen!!

  10 maanden geleden
 • € 25 Door: sportcentrum hennes veel succes

  hoop dat er genoeg binnenkomt om een huisje te bouwen.

  10 maanden geleden

Bouwreis naar Nicaragua

Bouwreis naar Nicaragua image
Van 4 t/m 12 februari ga ik met Homeplan naar Nicaragua om daar een huis te bouwen voor een arme familie die woont in een van de velen sloppenwijken die Nicaragua telt. Een veilig thuis is het begin van een betere toekomst! Ik heb uw hulp en steun hard nodig om een gezin een veilig thuis te kunnen bieden! Helpt u mij mee om een familie een nieuw huis, thuis en toekomst te geven?

Met uw donatie kan ik een gezin een veilig thuis geven, er wordt een eenvoudig houten huis gebouwd voor een arme familie. U kunt al vanaf €5 de arme families steunen door 'onderdelen' van het huis te kopen, zoals een paaltje of een wand, zoals te zien op de afbeelding. De totale donatie voor het huis bedraagt €1000,-, dit is een symbolische waarde voor het huisje dat ik zelf in februari ga bouwen. Ik betaal zelf de reis- en verblijfskosten. 

Het is voor arme families van belang om een huis en thuis te hebben, het geeft de bewoners een gevoel van veiligheid en eigenwaarde en het beschermt ze tegen regen, kou en ziektes. Het huis is geen doel opzich, maar een middel om de bewoners een kans te geven om zich verder te ontwikkelen. Een veilig thuis is de basis voor een betere toekomst. Het uitgangspunt van Homeplan is dan ook dat beter wonen een begin is naar een beter leven.

Nicaragua is één van de armste landen in Zuid-Amerika. Het land telt vele sloppenwijken waar de bewoners leven zonder elektriciteit, riolering en sanitaire voorzieningen. Het is belangrijk om de kwetsbare gezinnen uit deze situatie weg te halen.

Voor degene die mij niet kennen:
Ik ben Robin Priest, 17 jaar, en kom uit Geldrop. Ik zit in mijn examenjaar van het VWO op het Strabrecht College. Ik wil deze reis graag maken, omdat ik het belangrijk vind dat iemand een thuis heeft. Een eigen huis, het gevoel van veiligheid en het hebben van je eigen plek is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Ik hoop dat ik tijdens de reis een gezin heel gelukkig kan maken en door mijn inzet mensen de nieuwe start kan geven die ze nodig hebben.

Via mijn Facebook-page en deze pagina geef ik updates met nieuwe informatie, en in februari natuurlijk een verslag van de reis.

Een voorproefje van de reis is te zien op de volgende filmpjes:
http://www.homeplan.nl/vrijepagina/homeplan-in-2-minuten/
http://www.omroepbrabant.nl/?epg%2F4228462%2FHuis%2C+thuis%2C+toekomst.aspx

Voor vragen ben ik bereikbaar op 06-28916025 of kunt u mailen naar robin.priest@hotmail.com. 
Alvast bedankt voor uw hulp!

Link naar mijn Facebook-page: https://www.facebook.com/robin.priest.98
Uitgelicht