• 24 Donaties
 • € 1.585 Ontvangen
 • € 8.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 15 Door: Jan Geelen

  Heel jammer dat er van die nutteloze lafaards bestaan

  11 maanden geleden
 • € 100 Door: Geert en Annie Eisinga

  Tot eind augustus

  11 maanden geleden
 • € 10 Door: cindy

  Heel veel succes en tot eind augustus!!

  11 maanden geleden
 • € 75 Door: Hans Bullit

  Een kleine donatie voor een groots festival. Dat het nog jaren mag voortbestaan. En dat de dader (s) van deze walgelijke daad spoedig gepakt mogen worden. Country groeten van Hans BullitCountry.nl

  1 jaar geleden

Help CWF Thorn weer opbouwen

Update: De eerste aanschaf is inmiddels gedaan. Er zijn weer brandslangen waarmee we in ieder geval weer de watervoorziening mee kunnen aansluiten. Dankzij de donaties en de benefietconcerten die al gegeven zijn is er al een leuk bedrag binnen aan donaties. Er zullen nog een aantal benefietconcerten komen. Maar helaas is er nog meer nodig. Helaas hebben we ons doel nog niet behaald. Aub deel daarom onze droom en help ons CWF Thorn weer opbouwen. De start is gemaakt, de nieuwe datum voor het festival bekend en de reserveringen kunnen weer gemaakt worden. Laten we hopen dat we ons doel halen voor het festival begint. Al het materiaal wat in 10 jaar is gemaakt en verzameld is in 1 nacht in rook opgegaan. Door brandstichting.

11-01-2016: Het nieuwe jaar is begonnen, dankbaar zijn we voor de donaties die we hebben ontvangen via hier, maar ook via de benefiet van Saint & Sinners. En natuurlijk de donaties die via de bank zijn binnen gekomen. De start is gemaakt, de nieuwe datum voor het festival bekend en de reserveringen kunnen weer gemaakt worden. Laten we hopen dat we ons doel halen voor het festival begint. 

Update: Iedereen al heel erg bedankt voor de donaties. En bedankt voor de steun en lieve woorden. Het jaar is bijna voorbij en we hopen in het nieuwe jaar ons doel te bereiken. De organisatie wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig nieuw jaar. 

UPDATE: Super fijn dat er al zoveel mensen zijn die ons een warm hart toedragen. Door de ontvangen bijdragen kunnen we bijvoorbeeld al nieuwe waterslangen aanschaffen voor de camping en de toiletten. Maar we zijn er nog lang niet. Met vriendelijke groet, Organisatie CWF Thorn

Beste countryvrienden,

Er is iemand geweest die het nodig vond om de materialen van CWF Thorn in brand te steken. Waar de organisatie al tien jaar lang mee bezig is geweest om dit bij elkaar te krijgen. Het is nu allemaal weg, oftewel in rook op gegaan. Dat wil niet zeggen dat wij stoppen. Wij zullen doorgaan. Door dit gebeuren zijn wij nog meer gemotiveerd om door te gaan. Het schadebedrag ligt rond de 15000 euro. Dit is door de organisatie niet zo 1 2 3 op te brengen.

Mocht u het festival een warm hart toedragen. En wilt u een bijdrage leveren om toch weer iets van materialen te kunnen aanschaffen dan kunt u dit doen door ons te helpen deze droom waar te maken. Iedere bijdrage zal dankbaar ontvangen worden.

De organisatie zal er alles aan doen om toch weer een super festival neer te zetten. En danken U alvast voor uw begrip en eventuele bijdrage.

Met vriendelijke groet,

Organisatie CWF Thorn

Uitgelicht
DOEL BEREIKT image

DOEL BEREIKT

 • 103%
 • € 5.500 Doel droom
 • -