Richard Elrico photo
Droom van: Richard Elrico
 • 5 Donaties
 • € 65 Ontvangen
 • € 1.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Anoniem

  Mooi initiatief❤️

  1 jaar geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  1 jaar geleden
 • € 10 Door: Joeri

  Heal the world, make it a better place (read in micheal jackson voice) dont be ignorant

  1 jaar geleden
 • € 15 Door: Jurich nahr

  Aub het is niet veel maar help de mensen die het meest nodig hebben.

  1 jaar geleden

Filipijnen december actie

Het doel van dit project is om straat arme mensen die de Typhoon Haiyan van twee jaar geleden hebben overleefd op de Filipijnen, een glimlach te bezorgen met de feestdagen. Dit willen we doen door middel van hun haren gratis te knippen en hun een net en verzorgd kapsel te geven in de decembermaand als ook een klein presentje.

Het doel van dit project is om straat arme mensen die de Typhoon Hyian van twee jaar geleden hebben overleefd op de Filipijnen, een glimlach te bezorgen met de feest dagen.

Dit willen we doen door middel van hun haren gratis te knippen en hun een net en verzorgd kapsel te geven in de december maand als ook een klein presentje. 

 Er is overal op de wereld elende, wij van K-liber Hair Creations in samen werking met Woord en Daad en CCT (Center for Community Transformation) gaan ons uiterste best doen om dit werkelijk te mogen maken.  

 De heer Patrick Zimmerman beter bekend als  Mega Master van K-liber For Life is een van de initiatiefnemers, hij zal samen met zijn vrouw die tevens werkzaam is bij het CCT team en de stichting Woord en Daad dit realiseren in de maand December 2015. 

 Wij willen via deze weg een crowdfunding organiseren om dit te mogelijk te kunnen maken. 

Deze donaties zullen we gebruiken om kappers spullen te kopen, en een klein presentje voor de mensen die behandeld worden in dit project.

 Dit zijn initiatiefnemers met een goed hart. Daarom vragen wij jullie door middel van dit filmpje om ons hier mee te helpen.

Wij zullen achteraf een reportage maken zodat u weet waar u donatie precies is heen gegaan. 

 

Alvast bedankt voor jullie medewerking

 

God bless you all 

K-liber Hair Foundations .

Uitgelicht