Peter van Gaal photo
Droom van: Peter van Gaal
 • 36 Donaties
 • € 2.559 Ontvangen
 • € 15.000 Doel
 • Nederland Land
137 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 70 Door: Anoniem

  3 weken geleden
 • € 50 Door: John Verlee

  3 weken geleden
 • € 40 Door: Hendrik Wolbers

  1 maand geleden
 • € 10 Door: Bas

  5 maanden geleden

Nieuwe wagen voor EHBO-POST.

Nieuwe wagen voor EHBO-POST. image
De Vrijwillige EHBO-POST Standdaarbuiten is opzoek naar een nieuwe EHBO wagen, zodat zij de medemens gratis kan blijven helpen ............ We zijn opzoek naar een Citroën Nemo (Benzine) in de kleur Geel of Wit !

Would you like to read this in your own language?
Please click on left site on this page: "Selecteer een taal" : and select you language. 

De EHBO-POST in Standdaarbuiten helpt al sinds April 2005 mensen die een verwonding hebben of die naar het ziekenhuis moeten en geen vervoer hebben.

Dit doen zij geheel gratis !
Ook doen zij EHBO op evenementen waar zij een vergoeding voor krijgen. Van deze vergoedingen wordt het verbandmateriaal en de kosten voor de EHBO wagen vergoed.
Nu deze wagen, een Fiat Marea uit 1998 aan vervanging toe is , vragen wij U om hulp.
Wij zijn opzoek naar een nieuwe wagen , liefst een bestelwagen of stacion wagen zodat wij de mensen kunnen blijven helpen.
De mensen kunnen ons namelijk bellen en wij gaan dan geheel gratis naar de mensen en helpen ze. of we brengen ze ook naar de spoedeisende hulp of huisartsenpost als dat nodig is.  Ook als de mensen geen vervoer hebben brengen wij ze voor een afspraak naar het ziekenhuis , en dat nog steeds geheel gratis !  Alles wordt tot nu toe bekostigd uit inkomsten van evenementen.
Een nieuwe auto echter is zo duur dat wij nu via Dream or Donate proberen een bedrag bij elkaar te krijgen om een nieuwe wagen te kunnen aanschaffen.
Deze wagen moet ook opnieuw worden voorzien van de nodige Stickers en reflecterende strepen zodat deze ook gebruikt kan worden op evenementen , bijvoorbeeld het meerijden tijdens wielerronde's. ( Zie foto ) 
Wij hopen dat U als particulier of bedrijf ons wilt en kunt helpen , zodat wij de mensen gratis kunnen blijven helpen. 
Op de foto ziet U onze huidige auto uit 1998 die sterk aan vervanging toe is .... De wagen is te slecht om te laten repareren ...... we zoeken voor nu even een tijdelijke andere oplossing en sparen door voor een goede wagen die nog jaren mee kan ! we zitten nu dus even zonder auto, 
En .... geen EHBO wagen betekend voor ons ook Geen inkomsten dus zal dat het einde van de EHBO-POST betekenen..........., De eind datum van deze donatie-actie is een jaar na het wegbrengen van onze oude wagen naar de sloop ....
KLIK hier links op DONEER ! en help ons A.U.B. zodat wij weer snel een nieuwe wagen hebben en we U weer kunnen helpen als dat nodig mocht zijn !
......Alvast super bedankt als U ons wilt helpen !

EN ... Vergeet dit bericht niet te delen ! Dat kan op een van de knoppen boven deze tekst ......... THANKS !!!

UPDATE 27 Juli 2016 :

Aangezien we ons streefbedrag helaas niet gehaald hebben , zullen we onze huidige ehbo wagen helaas moeten afvoeren naar de sloop .... We hebben een voorkeuring laten doen maar ......
De kosten voor reparatie  zijn te veel !
we gaan dus nu met spoed kijken voor een tijdelijk 2e handsje , en sparen verder hier voor een nieuwe die weer jaren mee kan !

Ons oog is nu gevallen op de Citroën Nemo ( Met benzine motor ! Geen diesel omdat dat te duur is voor ons ) 

Deze wagen is ook stukken goedkoper , daarom hebben wij ons streefbedrag ook aangepast naar € 15.000.
Mocht U ons willen en kunnen helpen , of weet U mensen of bedrijven die ons willen helpen ?
Laat het ons dan weten !  ( peter-eps@live.nl )
De Citroën Nemo ( Benzine ) in de kleur Geel of Wit zou voor ons de ideale wagen zijn, omdat deze makkelijk en goedkoop om te bouwen is , en ook goedkoop is in de belasting ! 

UPDATE 1 Augustus 2016 :

We hebben tijdelijk een andere wagen moeten aan schaffen , een Renault Kangoo uit 1998 !
Deze zal ons een beetje tijd geven om verder te kunnen sparen voor de uiteindelijke wagen die we zo graag willen hebben ,  De Citroën Nemo !
Wij hopen dus dat U ons wilt blijven steunen met een donatie ..... zodat wij vrijwilligers U kunnen blijven helpen als dat nodig mocht zijn ............

Uitgelicht