Yvonne Verwoerdt photo
Droom van: Yvonne Verwoerdt
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 3.500 Doel
  • Nederland Land
465 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

studie onderwijs assistente

studie onderwijs assistente  image
Alphen aan den Rijn, 10 november 2015 Beste, Het volgende wil ik met jullie delen. Na vele tegenslagen begin ik nu het gevoel te krijgen dat ik er overheen kom en beter in het leven kom te staan. Voor het 3e jaar doe ik nu vrijwilligerswerk op basisscholen als docent assistent wat naar tevredenheid gaat mij voldoening geeft en waar ik steeds meer plezier in krijg. De volgende stap hierin is het volgen van een opleiding tot onderwijsassistent. Hiervoor ben ik getest en is gebleken dat het niveau voor mij haalbaar is. Ik heb al een school gevonden (Variva in Utrecht) waar ik terecht kan en in januari 2016 kan starten. Omdat ik nu van een uitkering leef heb ik ook van deze instantie toestemming en de ruimte gekregen om deze studie te gaan doen zonder verplichting om te werken of te solliciteren gedurende de studie. De kosten voor deze studie zijn het eerste jaar € 2850 en het tweede jaar € 750, wat neer komt op 320 euro per maand. Gedurende 14 maanden. Nu heb ik deze ruimte niet in mijn budget om deze last te dragen maar om te starten wil de uitkering wel de garantie hiervoor. Om verder te kunnen werken aan mijn toekomst ben ik nu op zoek naar mensen die mij willen ondersteunen om dit maand bedrag op te kunnen brengen. Ik ben blij met elke bijdrage in ondersteuning en zie uit naar u/jullie reactie. Met hartelijke groeten, Yvonne Verwoerdt Rembrandtlaan 24 2406GX Alphen aan den Rijn Kaarsje8@hotmail.com 06-17738334

Alphen aan den Rijn, 10 november 2015

 

 

Beste,

 

Het volgende wil ik met jullie delen.

Na vele tegenslagen begin ik nu het gevoel te krijgen dat ik er overheen kom en beter in het leven kom te staan.

Voor het 3e jaar doe ik nu vrijwilligerswerk op basisscholen als docent assistent wat naar tevredenheid gaat mij voldoening geeft en waar ik steeds meer plezier in krijg.

De volgende stap hierin is het volgen van een opleiding tot onderwijsassistent.

Hiervoor ben ik getest en is gebleken dat het niveau voor mij haalbaar is. Ik heb al een school gevonden  (Variva in Utrecht) waar ik terecht kan en in januari 2016 kan starten.

Omdat ik nu van een uitkering leef heb ik ook van deze instantie toestemming en de ruimte gekregen om deze studie te gaan doen zonder verplichting om te werken of te solliciteren gedurende de studie.

De kosten voor deze studie zijn het eerste jaar € 2850 en het tweede jaar € 750, wat neer komt op 320 euro per maand. Gedurende 14 maanden.

Nu heb ik deze ruimte niet in mijn budget om deze last te dragen maar om te starten wil de uitkering wel de garantie hiervoor.

Om verder te kunnen werken aan mijn toekomst ben ik nu op zoek naar mensen die mij willen ondersteunen om dit maand bedrag op te kunnen brengen.

Ik ben blij met elke bijdrage in ondersteuning en zie uit naar  u/jullie reactie.

 

Met hartelijke groeten,

 

Yvonne Verwoerdt

Rembrandtlaan 24

2406GX Alphen aan den Rijn

Kaarsje8@hotmail.com

06-17738334

 

 

 

Gegevens School:

Variva Opleidingen te Eindhoven

ISBN:  NL11RABO 0134160169

TAV: Variva Opleidingen te Eindhoven

OVV: Yvonne Verwoerdt Onderwijsassistente Januari 2016

Uitgelicht
terug na huis image

terug na huis

  • 38%
  • € 380 Doel droom
  • -