Jeannette Mekking photo
Droom van: Jeannette Mekking
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 6.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

De duofiets

De duofiets  image
In wooncentrum Korsakov Slingedael doen we er alles aan om onze cliënten in beweging te krijgen en te houden. Dat valt niet altijd mee. Met zo'n duofiets kun je gewoon samen een blokje om fietsen. Medewerkers fit, cliënten fitter..iedereen blij! Mooier kan het niet toch ?

De Duofiets, ook wel side-by-side fiets of aangepaste fiets genoemd, is een kwaliteitsfiets voor een zeer aantrekkelijke prijs. In tegenstelling tot de gewone tandem biedt de Duofiets plaats aan twee personen, die naast elkaar zitten, in plaats van achter elkaar.
De duofiets is bedoeld voor mensen met een beperking. Deze beperking kan visueel, verstandelijk of motorisch van aard zijn. De duofiets is ook uitermate geschikt voor mensen die door een gebrek aan ruimtelijk inzicht niet (meer) zelfstandig kunnen fietsen. Er zijn ook vele ouderen die aan hun conditie en levensplezier werken op de Duofiets. Het doel bij alle gebruikers is vrijwel gelijk. Actief verbeteren van je gezondheid en plezier hebben.
De Duofiets is het ideale vervoermiddel voor uw gezonde vrijetijdsbesteding. Doordat beide rijders de Duofiets onafhankelijk van elkaar aandrijven, trapt ieder op zijn eigen niveau.
De Duofiets is zeer solide waardoor ook de zwaardere mensen gebruik kunnen maken van de fiets. De Duofiets is voorzien van alle noodzakelijke toebehoren, zoals verlichting, voor- en achterrem, een bel en een handige, ruime fietsmand.
Een lange levensduur is vanzelfsprekend.
Om het fietsen nog makkelijker te maken, kunnen wij altijd een elektrische aandrijving monteren.

Uitgelicht
Mijn boekenserie image

Mijn boekenserie

  • 26%
  • € 360 Doel droom
  • -