Maaike Ubels photo
Droom van: Maaike Ubels
 • 34 Donaties
 • € 1.057 Ontvangen
 • € 2.000 Doel
 • Zuid-Afrika Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Gerry Hoitink

  Dag Nathalie, Wat geweldig dat jij (en je team) je zo inzet voor deze kinderen. Met pijn in je hart zul je t.z.t. afscheid van ze nemen, maar wel met een heel goed gevoel, meid ! Hartelijke groet, Gerry Hoitink

  7 maanden geleden
 • € 50 Door: Anne van Dijk - Wiering

  Een mooi project. Besteed het geld goed, al is het voor kleding of eten. Succes.

  8 maanden geleden
 • € 57 Door: Herberg van Es - Roderesch

  Op Paaszondag werden de gasten bij Herberg van Es in de gelegenheid gesteld de 15 % korting die men i.v.m. met het 15 jarige jubileum kreeg te doneren. Deze actie bracht in totaal € 57,10 op.

  8 maanden geleden
 • € 30 Door: de Konditorei - Roden

  Giften in spaarpotje - € 29,69 (+ 2 centen uit florijen-/ guldentijdperk)

  8 maanden geleden

Help MTR Smit

Help MTR Smit image
Hallo lieve mensen, Wij zijn Nathalie, Iris en Maaike en op dit moment lopen wij stage in Zuid-Afrika bij MTR Smit. MTR Smit is een instelling voor ongeveer 100 kinderen die thuis niet meer kunnen wonen door verschillende redenen. Deze redenen zijn huiselijk geweld, misbruik, financiële problemen, drank en/of drugsmisbruik door de ouders of het zijn weeskinderen.

De zomervakantie is inmiddels geweest en wat hebben de kinderen genoten! Namens ons en de kinderen willen wij iedereen hier enorm voor bedanken!

Maar omdat we nog een beetje geld over hebben van al jullie donaties hopen wij dat wij ook onze tweede wens stukje bij beetje kunnen gaan verwezenlijken! Namelijk materialen aanschaffen waarmee de kinderen zich kunnen vermaken tijdens hun vrije tijd. Maar hier hebben wij jullie donaties weer voor nodig! MTR heeft een groot speelveld maar dit speelveld is nagenoeg leeg. Er staat iets wat ooit op een basketbalveld heeft geleken en een houten klimrekje die bijna van ellende in elkaar zakt. Verder hebben de kinderen nagenoeg niks om zich mee te vermaken, op een paar lekke voetballen na.

Voorbeelden van materialen die wij graag op het veld zouden willen plaatsen zijn:
- Voetbaldoeltjes
- Een nieuw klimrek
- Glijbaan
- Schommels
- Een net, die gebruikt kan worden voor tennis, volleybal etc.
- Het basketbalveld opknappen

MTR moet het hebben van donaties, ook van kledingdonaties. Hierdoor is het voor MTR niet mogelijk om speeltoestellen op het speelveld neer te zetten. Wij hebben de afgelopen paar maanden gemerkt dat de kinderen zich vervelen, tijdens hun vrije tijd. Ze willen met mooi weer graag buitenspelen, maar omdat er eigenlijk niks te doen is op het veld blijven ze vaak binnen. Wij, als stagiaires, vinden dat de kinderen gewoon kind moeten zijn en dus de mogelijkheid moeten hebben om buiten te spelen. Hierbij hebben wij echter wel jullie hulp nodig! Eén euro is hier in Zuid-Afrika al heel erg veel geld en wij kunnen dus iedere euro goed gebruiken!

Tijdens ons project zullen wij foto’s maken van de materialen die wij aangeschaft hebben, deze foto’s zullen wij plaatsen op de volgende facebookpagina:

https://www.facebook.com/fundraisingmtrsmit/

Namens ons maar vooral namens de kinderen alvast heel erg bedankt voor jullie donaties!

Uitgelicht
werken op scholen in Kenia image

werken op scholen in Kenia

 • 100%
 • € 2.500 Doel droom
 • -