Dennis photo
Droom van: Dennis
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 600 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

spoed vereist voor deze dame

spoed vereist voor deze dame image
Dit is toch te gek voor woorden, dit verhaal heeft ook mij en onze vriendenkring bereikt. Een hele lieve vriendin die altijd voor ons klaarstaat ook al is het midden in de nacht, dan is ze er voor ons. En nu zit zij met een enorm probleem. Wat achteraf al langer speeld maar door schaamte durfde ze onze hulp niet in te schakelen.

Laat ik nu maar met de deur in huis vallen. Het gaat om onze lieve vriendin Marloes, die de afgelopen 3 jaar in ziekte heeft geleefd en die al jaren achtervolgd wordt door haar verleden. Ze heeft geen fijne jeugd achter de rug. Een vader die haar en de rest van het gezin heeft beschadigd door zijn traumatische mishandelingen naar het gezin toe. Afgelopen 3 jaar hebben haar ouders een vechtscheiding gehad, wat dit jaar definitief is geworden. In die jaren heeft Marloes ook met hem gebroken.. Hierdoor gaat het een stuk beter met haar, maar afgesloten heeft ze het nog niet. Van het hele gezin heeft Marloes de meeste klappen van hem gehad. Ze wou 3 jaar geleden haar achternaam laten veranderen in die van haar moeder, waar ze nu een hele goede band mee heeft sinds het vertrek van haar mishandelende vader. Marloes is gaan sparen maar heeft het niet breed, ze leeft van 50 euro per week, en daarnaast legt ze steeds een paar euro aan de kant. Ze heeft in die afgelopen jaren 400 gespaard. dus ze is er nog lang niet. Maar nu ineens krijgt het haast om dit verzoek bij de koning in te dienen, anders kan het helemaal niet meer. Haar moeder is ernstig ziek, en houdt het niet lang meer vol, de pijn word erger. En ze moet nu elke week naar het UMCG in Groningen. Haar moeder is nu op een punt gekomen dat ze euthanasie wil laten plegen. Nu komt Marloes in tijdsnood omdat haar moeder in leven moet zijn wanneer haar naamswijziging voor de rechtbank komt. Haar moeder moet levend toestemming geven. Nu probeerd haar moeder het zo lang mogelijk te rekken, maar dat houdt ook een keer op. Ze heeft nog zo'n 600 euro nodig om een verklaring van de big geregistreerd gedragswetenschapper te krijgen (120 euro ongeveer) en het verzoek van bijna 850 euro. 

Nu gunnen wij vrienden haar dit zo erg! Deze dame staat altijd voor ons klaar, laten we nu klaarstaan voor haar! En natuurlijk krijgt iedereen die doneert het eindresultaat te zien, dat ze met trots haar nieuwe paspoort mag halen met haar nieuwe achternaam. Of we dat filmen of een foto maken zijn we nog niet uit, maar er is altijd een oplossing.

Uitgelicht
kater bob  image

kater bob

  • 7%
  • € 1.000 Doel droom
  • -