Sjaki Tari Us photo
Droom van: Sjaki Tari Us
 • 3 Donaties
 • € 60 Ontvangen
 • € 25.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: Medanziani bv/dew

  1 jaar geleden
 • € 5 Door: Martijn

  Ik heb jullie bezocht in 2014 met mijn ouders ik was zeer onder de indruk dus bij deze wil ik jullie steunen!

  1 jaar geleden
 • € 5 Door: Marian en Paul

  Afgelopen zomer waren we in Ubud, en hebben we kunnen zien hoe belangrijk een nieuwe school voor jullie en de kinderen is. Ik hoop dat jullie goede werk beloond wordt, en er mooie nieuwe school gebouwd kan worden! Succes!

  1 jaar geleden

Help Sjaki's school op Bali

Wij zijn Stichting Sjaki-Tari-Us, een Nederlandse Stichting die zich inzet voor kinderen en tieners met een beperking op Bali. Doneer om onze school te kunnen behouden!
Wij bieden kinderen en tieners met een verstandelijke beperking op onze school een lesprogramma aan en begeleiden ouders in de omgang met hun kind. Dit doen wij samen met onze Balinese leerkrachten. In samenwerking met de leerkrachten hebben wij een programma opgesteld, waarin onze westerse kennis is samengevoegd met de Balinese kennis en cultuur. Dit alles leidt tot een hogere kwaliteit van de begeleiding en het onderwijs aan kinderen met een verstandelijke beperking. Daarnaast leiden wij onze tieners met een beperking op, zodat ook zij een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. 
Er bestaat toch eigenlijk niks mooiers dan een kind of tiener te zien glunderen van trots door een klein complimentje? De lach van de ober met het syndroom van Down maakt je etentje toch net dat stukje extra genieten? Een trotse ouder die haar kind met een beperking stukje bij beetje leert begrijpen… 
Komend jaar staan we echter voor een extra uitdaging: het huurcontract van de grond waarop ons huidige gebouw staat, loopt per 1 augustus 2016 af. Het vernieuwen ervan is onbetaalbaar. Kortom: als we nu niks doen, is er straks geen locatie waar de kinderen en jongeren met een beperking terecht kunnen. Een duurzame oplossing is om op een goedkopere locatie een eigen school te bouwen: Sjaki’s school. De kosten voor het gebruik van de grond voor een periode van 30 jaar en voor het bouwen van de school bedragen in totaal €150.000. Dit maakt helaas dan ook dat deze stichting niet kan blijven bestaan zonder sponsors en schenkingen. Wij hebben bekendheid en financiële bijdragen hard nodig om de aankomende tijd een nieuwe school te kunnen realiseren.

Om het een en ander wat aantrekkelijker te maken, kan ik u vertellen dat wij als stichting voldoen aan de ANBI norm. Instellingen kunnen door de belastingdienst worden aangewezene als Algemeen Nut Beogende Instelling. 
Wanneer je als bedrijf een donatie geeft aan een instelling met een ANBI registratie, dan kan je onder bepaalde voorwaarden deze donatie aftrekken bij de belasting.

Graag zou ik u willen vragen om met ons mee te denken om bovenstaande onder de aandacht te brengen, en/of een financiële bijdrage te leveren.

Bedankt voor uw tijd, aandacht en donatie!
Website: www.sjakitarius.nlFacebook: Sjaki-tari-usInstagram: Sjakitarius

Uitgelicht
Mijn derde gedichtenbundel! image

Mijn derde gedichtenbundel!

 • 3%
 • € 900 Doel droom
 • -