Didem photo
Droom van: Didem
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 5.000 Doel
  • Bangladesh Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Bouwen aan een ziekenhuis

Bouwen aan een ziekenhuis  image
Samen met mijn vriend willen wij meehelpen met het bouwen van een ziekenhuis in Bangladesh. Zorg is belangrijk voor iedereen en wij kunnen het niet aanzien dat er ziekenhuizen zijn die zelf niet in staat zijn om patienten te verzorgen. Daarom willen wij onze mouwen stropen, en zelf aan de slag gaan. De kosten van deze reis zijn alleen voor ons veel te hoog. Daarom vragen wij jullie hulp! Hieronder informatie van het project

Wat ga je doen?

Je bouwt mee aan een nieuw gespecialiseerd ziekenhuis van The Leprosy Mission Bangladesh, een zusterorganisatie van de Lepra Zending, die betrokken is bij dit project. 

Voor wie?

Voor mensen die lijden aan de gevolgen van lepra en de lokale gemeenschap die behoefte heeft aan goede gezondheidszorg. 

Waar ga je dat doen?

Je gaat aan de slag in de Notkhana-Nilphamari District in het Noorden van Bangladesh.

Waarom?

Het oude gebouw is beschadigd door overstromingen en moet dringend vervangen worden. Help jij dit ziekenhuis in bedrijf te houden en zo lepra uit te roeien?

Unieke van dit project

Je verblijft op het terrein van dit ziekenhuis en leert zo meer over het ontstaan en de gevolgen van Lepra. Een ingrijpende confrontatie met mensen en hun door lepra verminkte handen en voeten.

Wat doe je nog meer?

Sporten met de jongeren uit de omgeving, ze gaan jou leren hoe je cricket speelt. En natuurlijk gaan jullie samen voetballen. Je verzorgt ook recreatie-activiteiten voor de mensen met lepra die behandeld worden. 
Met de staf van het ziekenhuis ga je mee naar klinieken op het platteland waar men basiszorg aan de mensen met lepra geeft.

Uitgelicht