Bo Post photo
Droom van: Bo Post
 • 11 Donaties
 • € 170 Ontvangen
 • € 350 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 20 Door: Oma Corrie, opa Ruud

  Liefs en succes van opa en oma en ook donatie van de tennisclub!

  10 maanden geleden
 • € 20 Door: John en Maria

  Suc6 allen met de laatste lootjes! xx

  11 maanden geleden
 • € 15 Door: oma Zwolle

  xx van oma

  11 maanden geleden
 • € 10 Door: belinda

  Hoi bobo, Zoals beloofd. Xxx belinda

  12 maanden geleden

Zoek de verschillen

Zoek de verschillen image
Mijn naam is Bo Post vierde jaar Artiest Theater studente op het Friesland College, te Leeuwarden. Ik spel mijn examenvoorstelling over verschillen, verschil van mening, levenswijze, voorkeuren en uiterlijk.

In deze tijd van verwardheid, van op zoek zijn naar onszelf, van zwaarmoedigheid en verandering, van mindfullnes en bewustwording en van sociaal media die ons eigenlijk zou moeten verbinden, lijken we meer dan ooit de weg te zijn kwijt geraakt. De weg van geluk en verbinding heeft een zwaar en donker randje gekregen lijkt het wel en ik wil met mijn voorstelling daar een tijdelijke tegenhanger in zijn!

Ik wil mensen situaties laten zien waarin dingen zijn of ontstaan die je op het eerste moment niet verwacht had, maar toch onwijs leuk kunnen uitpakken. Maar ook wil ik natuurlijk de stereotyperende situaties/types  uitvergroten om een nog mooier en groter verschil te maken met de andere contrasterende scenes .

Met deze voorstelling wil ik mensen vooral amuseren en even een uur uit hun eigen wereldje wegtrekken en meenemen in onze  theatrale gedachtes en oplossingen. Het publiek ook niet enkel en alleen aanwezig te laten zijn en te laten aanschouwen, maar door het doorbreken van de 4de wand ze ook te laten voelen dat ze deel uitmaken van de voorstelling , we maken het samen….

De diversiteit van emoties, scenes en liedjes en de interactie met het publiek zorgt ervoor dat het publiek geprikkeld en alert blijft en misschien zichzelf of een ander wel herkent in een van de uitgespeelde situaties.

Mijn thema is voor iedereen herkenbaar, een ieder maakt zich wel eens “schuldig” aan te snel oordelen over iemand of een situatie, de kunst is om jezelf en de ander niet altijd te serieus te nemen en zo nu en dan gewoon te genieten van het samen-zijn….

Uitgelicht