Marijke Struijf photo
Droom van: Marijke Struijf
 • 28 Donaties
 • € 500 Ontvangen
 • € 500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Anoniem

  Dit laatste beetje kon ik niet laten liggen.

  11 maanden geleden
 • € 6 Door: Sietse

  11 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  Sterkte en succes met de actie

  12 maanden geleden
 • € 15 Door: Anoniem

  1 jaar geleden

Help onze goede vriend!

Help onze goede vriend! image
Help onze goede vriend Christi thuis te komen!

Sinds ik in Heiloo ben komen staat elke week mijn "goede vriend" bij de Albert Heijn om mij een goede middag te wensen. In het begin probeerde hij mij nog een straatkrant te verkopen maar algauw had hij door dat ik daar geen interesse in had. Dat maakte mijn "grote vriend" niet uit! Elke keer als hij mij zag, eerst alleen, toen met dikke buik, en uiteindelijk nu met twee kinderen aan hand, groette hij mij alsof ik zijn beste vriend was, niet nep, maar oprecht! Ondanks dat ik hem nooit geld gaf, nou ja, behalve dan rond de feestdagen, dan gaf ik hem altijd 10 euro, als dank kreeg ik het jaar erop een kerstkaart!

Mijn kinderen zijn inmiddels ook gehecht aan onze grote vriend Christi, elke week een high five en een grote lach gepaard met de woorden "mijn vrienden!!" Nooit kunnen wij voorbij lopen zonder een praatje te maken!

Nu las ik vandaag bij onze buurt Albert Heijn waar hij altijd staat, dat hij ziek is, longkanker! Geen verzekering en hij wil het liefste terug naar zijn geboorteland Roemenië...de emotie overvalt me! Hoe kan dat? Zo'n lieve oprechte man...ziek...ik merk dat ik de afgelopen jaren onbewust mijn vriend ontzettend ben gaan waarderen!

De Albert Heijn heeft meteen een actie opgezet waar buurtbewoners hun statiegeld kunnen doneren aan onze Christi! Een ontzettend mooi gebaar maar de opbrengst is niet optimaal (tot nu toe).

Daarom wil ik iedereen vragen, doneer wat aan onze Christi zodat hij met zijn vrouw terug kan naar Roemenië om daar samen van zijn laatste tijd te kunnen genieten! Eet wat minder duur vlees tijdens de kerst, koop een cadeautje minder en geef!

Bedankt!

Liefs,

Marijke

Uitgelicht