Niels Lammersen photo
Droom van: Niels Lammersen
  • 1 Donaties
  • € 25 Ontvangen
  • € 25.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

  • € 25 Door: Anoniem

    1 jaar geleden

Ieder kind verdient geluk!

Ieder kind verdient geluk! image
Wij willen 25 (zieke/minder bedeelde) kinderen een geweldig stukje plezier geven! Een kleine sprankel in de ellende. Een week weg onder volledige en professionele begeleiding in samenwerking met Humanitas.

Humanitas heeft ons gevraagd om een gunst. Een gunst van 25.000 euro voor deze week. Veel geld... maar wij gaan deze uitdaging aan! We hebben al veel initiatieven ontplooid en dit is een volgende. We gaan de 25.000 hier niet redden denk ik... maar hopelijk draagt het goed bij!

Als kind kun je dromen en fantaseren over van alles. Met een bepaalde intensiteit die je later als volwassen mens waarschijnlijk niet meer zult ervaren. Toch blijven er altijd jongensdromen over en ben je nooit te oud voor nieuwe ervaringen… maar zeker ook niet te jong…. Volg je hart en geniet! En nooit het kind in jezelf verliezen… hoe oud je ook bent! Toch zijn er helaas nog steeds mensen die hun dromen niet kunnen laten uitkomen omdat er simpelweg geen mogelijkheid toe is. En soms gaat het niet eens over dromen, maar over iets als een basis, gezondheid, elke dag fatsoenlijk eten of gewoon plezier.. Vooral kinderen die een moeilijk bestaan hebben en eigenlijk gewoon kind moeten zijn en kunnen dromen. Het lijkt ver weg, maar het is zo dichtbij… Wij zetten onze passie in voor het kind: Dat niet gezond is, een wens heeft of minder bedeeld is. Door middel van onze stichting: De man in de arena

Wij als stichting hebben een partnership met Humanitas. Humanitas is er voor mensen die het even niet in hun eentje redden. Ze vinden steun in een van onze meer dan 700 activiteiten, variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid. En van opvoedingsondersteuning tot rouwverwerking.

Uitgelicht
DOEL BEREIKT image

DOEL BEREIKT

  • 103%
  • € 5.500 Doel droom
  • -