• 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 5.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

AZC Alert:Doneer nu en help

AZC Alert heeft een nieuwe stap gezet. Vanwege de enorme toestroom van meer asielzoekers hebben zich meer teams aangesloten. Een volgende stap was dus nodig, de oprichting van Stichting AZC Alert Nederland. Sinds 21 oktober 2015 is de stichting een feit, en gaan wij samen met u op de bres om te strijden tegen de asielpolitiek, zoals u dat al van ons gewend was in het afgelopen jaar.

Stichting AZC Alert Nederland heeft als doel het bijeenbrengen en faciliteren van tegenstanders van het asielbeleid.

Vanuit de stichting behartigen wij de belangen van burgers die door hun gemeente en het COA worden overvallen door de vestiging van een asielzoekerscentrum of noodopvang in hun gemeente.

De stichting heeft alle kennis in huis om u te ondersteunen op elk denkbaar vlak dat u nodig heeft voor uw protest. Wij staan voor u klaar en ondersteunen u bij uw bezwaar, en helpen u de juiste, en vooral bestuurlijke wegen te vinden om uw bezwaar te onderbouwen.

De stichting weet de weg naar de landelijke overheid en naar lokale overheden en zit ook bij burgemeesters en wethouders aan tafel als officiële gesprekspartner. Dit zonder zelf politiek afhankelijk te zijn van enige politieke partij in Nederland.

Voor ons werk zijn wij volledig afhankelijk van vrijwilligers, en maken wij ook veel kosten, zoals:

- oprichtingskosten
- websitekosten
- kosten voor het houden van protestbijeenkomsten
- materiaalkosten (spandoeken, flyers)
- procedurele kosten

U kunt Stichting AZC Alert Nederland steunen met uw gift of schenking en op deze manier meeparticiperen in het landelijk protest tegen de asielbusiness.

Stichting AZC Alert Nederland verantwoord alle financiële handelingen in de jaarrekening van de stichting. Tevens is de ANBI status met terugwerkende kracht in aanvraag, waardoor uw gift ook fiscaal aftrekbaar is.

Bezoek ook onze website en Facebookpagina:

https://www.stichtingazcalert.nl/
https://www.facebook.com/AzcNederlandAlert

Email: info@stichtingazcalert.nl

Uitgelicht
Leven & mama zijn image

Leven & mama zijn

  • 33%
  • € 2.500 Doel droom
  • -