Willem II News photo
Droom van: Willem II News
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 5.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Steun Willem II News!

Steun Willem II News! image
Wij als echte Willem II-ers willen natuurlijk snel het laatste nieuws weten over onze club. Willem II News wordt bijgehouden door supporters die dit vrijwillig en met veel passie doen en hier veel tijd en moeite in investeren. Zo blijft de achterban van de Tricolores altijd op de hoogte van het laatste nieuws..

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn en geen inkomstenbron hebben en dus afhankelijk zijn van wat sponsors ons ter beschikking stellen is het niet altijd even makkelijk leuke acties en prijsvragen te organiseren voor de supporters van ons Willem II.

Ben je tevreden over onze diensten op Facebook en Twitter dan kan je ons steunen door middel van een donatie te geven. De opgehaalde donaties zullen gebruikt worden om nieuwe acties en prijsvragen te realiseren voor onze achterban.

Doneren staat natuurlijk vrij en kan via dit medium op diverse makkelijke manieren zoals iDeal. Het minimale donatiebedrag via dit medium is €5 en dat betekend dat je ons al kan steunen voor €0.40 per maand op jaarbasis.

De keuze om wel of niet te doneren is natuurlijk heel persoonlijk maar als u toch dit wilt doen dan heel erg bedankt voor uw steun!

Team Willem II News, voor supporters, door supporters!

Uitgelicht