Natascha Peterink photo
Droom van: Natascha Peterink
 • 44 Donaties
 • € 2.875 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 15 Door: Mildam

  Vanuit het mooie Mildam succes. Klaas, Jaap en Johanna

  10 maanden geleden
 • € 50 Door: Edith en Jochem van Rijs

  Toet-toet-toet! Succes en zet 'm op met die bus! Wel een mooie kleur uitkiezen, he?!

  10 maanden geleden
 • € 25 Door: AnneMiek

  Denk dat onze enorme berg met flessen anders wel heel lang in Laren blijft liggen... Dus dan maar zo! Succes!

  10 maanden geleden
 • € 455 Door: Natascha Peterink

  Verjaardagsgeld ontvangen van Anne Naron!

  10 maanden geleden

Bus voor een geWOON gezin

Bus voor een geWOON gezin image
Wij hebben ons huis, hart en gezin opengesteld voor kinderen met een verstandelijke beperking.

Wij hebben een bijzonder geWOON gezin. In ons gezin bieden we plek aan 4 kinderen met elk hun eigen karaktereigenschappen, interesses, mogelijkheden en verstandelijke beperking. Een plek waar elk kind echt kind kan zijn en ongehinderd kind mag zijn. Zelf hebben we 3 kinderen, dus dat betekent dat we de dagelijkse zorg voor 7 kinderen hebben. Dat betekent ook dat we kleren, schoolspullen, sportclubs en hobby’s voor 7 kinderen moeten organiseren en betalen. Uiteraard krijgen we een tegemoetkoming voor verschillende onkosten van s'Heerenloo. Maar door alle veranderingen/bezuinigingen binnen de jeugdzorg, wordt het financieel steeds lastiger. De reguliere vergoedingen zijn niet toereikend om in alle basisbehoeftes te voorzien. Elke steun is dan ook van harte welkom.

Onze grootste wens op dit moment is een bus.

2 volwassenen en 7 kinderen passen niet in een ‘normale’ auto. Om alle kinderen veilig naar school, vriendjes, familie, therapie, sportclubjes, dokters of waar dan ook naartoe te brengen, hebben we een bus nodig. Vandaar dat we een beroep op u doen. Om de bus te kunnen bekostigen is er een enorme som geld nodig. Een gedeelte kan gedekt worden met fondsen en onze eigen inbreng, maar alleen daar komen we er niet mee!

Helpt u mee?

Wij geven kinderen die niet thuis kunnen wonen 24/7 de liefde, zorg en aandacht die ze nodig hebben. Helpt u ons financieel een handje mee? Het geld dat we inzamelen gaat naar, de nog op te richten stichting Bijzonder GeWOON gezin Amersfoort e.o. Het doel van de stichting is om kinderen in het gezinshuis financieel te ondersteunen.

Dank u.

Uitgelicht