Mora photo
Droom van: Mora
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 300 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Eigen boek schrijven

Sinds ik acht jaar oud ben droom ik ervan, een eigen boek te schrijven. Nu ben ik 21 jaar oud en wil uiteindelijk serieus ermee beginnen. Ik ben Duitse studente in Nederland en ben naast mijn studie al een tijdje bezig met het verzamelen van informatie voor mijn boek. Helaas ben ik snel erachter gekomen, dat het internet en de schoolbibliotheek daarvoor niet meer genoeg zijn. Daarom wil ik graag boeken kopen en als het mogelijk is ook rijzen, om de nodige informatie te kunnen verzamelen. Want ik wil niet gewoon een verhaal vertellen, maar een informatief boek schrijven voor iedereen die het wil lezen!

Ik ben van plan om een boek te schrijven voor mensen, die in hun leven iets willen veranderen of gewoon een nieuwe visie op het leven willen leren kennen. Hierbij zal het gaan over kleine veranderingen zoals bepaalde gedragingen veranderen, als ook over het verwezenlijken van dromen. Dit boek is vooral, maar niet alleen voor mensen bedoelt, die zich in het dagelijks leven beperkt voelen, vaak moeite hebben om zijzelf te zijn of denken, dat ze niet aan de verwachtingen van anderen kunnen voldoen. Het gaat over hoogsensitiviteit/hooggevoeligheid en de betekenis van de ziel en de natuur, over liefde en acceptatie van zichzelf en over de eigen zintuigen, fantasie en geluk.

Ik heb al een aantal ervaringen op deze gebieden kunnen verzamelen, maar vind het noodzakelijk om uitgebreid onderzoek te doen om een betrouwbaar boek te kunnen schrijven en om mensen serieus te kunnen ondersteunen. Maar onderzoek kost geld. Dus zal ik heel dankbaar zijn, als u mij wilt helpen!

Uitgelicht
Afscheid Frans image

Afscheid Frans

  • 107%
  • € 5.000 Doel droom
  • -