• 2 Donaties
 • € 30 Ontvangen
 • € 20.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: M.G. Solomon-Boomsma

  Prachtig initiatief, veel succes!

  10 maanden geleden
 • € 25 Door: P. Boomsma

  Moge het lukken! Het is de moeite waard.

  12 maanden geleden

Iedereen een BurenAlert buur

Iedereen een BurenAlert buur image
Waarom Vrienden Van Buren Alert? Vrienden Van Buren Alert is een initiatief van een aantal ondernemers die het principe en idee achter Buren Alert een warm hart toedragen. Om Buren Alert grotere bekendheid te geven en daarmee buurten in Nederland veiliger te maken hebben zij het idee opgevat Buren Alert te helpen door sponsoring partner te worden “Vriend” van Buren Alert en hen door het opzetten van promotie campagnes en flyer acties, zowel online als offline Buren Alert meer bekendheid te geven. Want des te meer Buren Alert buren er zijn des te minder kans voor criminelen. Met Buren Alert kunnen buren elkaar waarschuwen voor oplichters, dieven en vandalisme, maar elkaar ook om hulp vragen bij bijvoorbeeld een ongeval of vermissing.

Buren-Alert is een snel groeiend sociale waarschuwingsservice waarmee buurtbewoners binnen 1 minuut hun direkte omgeving kunnen waarschuwen of om hulp vragen. In woonwijken waar de service actief  is, doet gemiddeld 1 op de 4 bewoners mee. De service wordt bijvoorbeeld gebruikt om:

·         elkaar te waarschuwen voor inbrekers, babbeltrucs, vandalisme, winkeldiefstal, etc.

·         elkaars hulp in te roepen bij vermissing van een kind, verwarde oudere, een hartstilstand, een ongeluk of overlast in de buurt.

Door de inzet van Buren-Alert is en wordt veel schade en persoonlijk leed voorkomen.

 

Hoe werkt Buren-Alert?

Buren-Alert werkt heel eenvoudig en iedereen (met een telefoon) kan, na aanmelding, meedoen. Wanneer een buurtbewoner hulp nodig heeft of een verdachte situatie ziet, belt hij of zij naar de Buren-Alert alarmcentrale en spreekt een bericht in met een omschrijving van de situatie en verbreekt de verbinding. Binnen een minuut worden alle aangesloten buurtbewoners in een straal van het adres van de beller gebeld door de Buren-Alert alarmcentrale en krijgen zij het ingesproken bericht te horen. Zo is iedereen direct alert!

 

Buren-Alert gratis voor alle bewoners van uw wijk!

Voor alle Nederlands willen we de Buren-Alert service gratis aanbieden. Dit wordt onder andere  mogelijk gemaakt door  maatschappelijk betrokken ondernemers.

Om Buren-Alert goed onder de aandacht te brengen en de bewoners te stimuleren zich aan te melden zal er een Buren-Alert folder verspreid worden in heel Nederland.
Verder wordt er een burenpakket ontwikkeld waardoor buren elkaar kunnen wijzen op het gratis gebruik van Buren-Alert en zo voor elkaar de buurt veiliger te maken.

 Doet u ook mee?

wilt u ook bijdragen aan de veiligheid in de buurt?

Alle kleine beetjes helpen.

 Steun ons dan zodat we Buren Alert kunnen promoten in alle buurten van Nederland en meld jezelf gratis aan als Buren-Alert buur op onze website.

http://www.burenalert.nl

Uitgelicht