Se Re Na photo
Droom van: Se Re Na
 • 19 Donaties
 • € 223 Ontvangen
 • € 8.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 20 Door: Hetty

  Hierbij mijn donatie zoals vandeweek beloofd. Succes!! En Marlous: doe je best met loomen

  2 jaren geleden
 • € 5 Door: Wouter Nieuwenhuis

  Wens voor jou heel veel sterkte! Hier is ook mijn bijdrage. Ik weet zeker dat deze geld goed wordt gebruikt.

  3 jaren geleden
 • € 12 Door: Se'fashion

  3 jaren geleden
 • € 11 Door: Se'fashion

  3 jaren geleden

Wie kan mij helpen?

Wie kan mij helpen? image
Na lang wikken en wegen heb ik toch besloten om hier om hulp te vragen voor mijn probleem. Hierbij een oproep aan iedereen die mij kan en wil helpen om voor mijn overleden lief, Martijn van der Zee, voor mij, zijn vrienden en familie beter bekend als onze Tienus, een mooie laatste rustplaats te realiseren.

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen. Op 1 juni 2013 is mijn lieve vriend bij een afschuwelijk ongeluk om het leven gekomen. Gezien onze jonge leeftijd destijds (hij werd 28 en ik was 25) hebben we niet stil gestaan bij het afsluiten van een overlijdensrisico verzekering. 

Nu heb ik uw hulp nodig om zijn laatste rustplaats te verzorgen. Help mij om een steen voor hem te kunnen laten maken en de schuld bij Yarden en de gemeente op te lossen.

Omdat hij niet verzekerd was kunt u zich voorstellen dat er een enorme restschuld is bij de uitvaartorganisatie, de gemeente en de krant bijvoorbeeld. Alle kosten komen nu op mijn schouders en hoewel ik dat met alle liefde voor hem doe moet ik eerlijk toegeven dat ik dat niet red, het is onmogelijk voor mij om deze kosten alleen te dragen.

Na alle mogelijke manieren te hebben geprobeerd kan ik nu niet anders dan om hulp vragen want ik kan dit niet alleen!

Vandaar dat ik na veel nadenken hier mijn digitale schreeuw om hulp kenbaar wil maken. Het zit namelijk niet in mijn aard om hulp te vragen en al helemaal niet om toe te geven dat ik er zelf niet uitkom maar mijn enige doel is om de laatste rustplaats van mijn lieve pop te verzorgen en voor mezelf een situatie te creeren waarin ik kan beginnen met accepteren van dit keiharde verlies. En ik kan alleen maar hopen dat er mensen zijn die net zo goed zijn voor hun naasten als Tienus zelf was.

Alvast enorm veel dank namens mij, Serena.

1e doel: Aanbetaling voor de grafbedekking: 1000 euro.

Samen met een bedrijf dat gespecialisseerd is in het werken met natuursteen voor onder andere waardige gedenkstenen heb ik een heel mooi plan kunnen maken voor het graf van Tienus. Het bedrijf wil net zo graag als alle nabestaanden dat het een mooie plek word waar iedereen terecht kan om troost te vinden, dit is zo van belang gezien de manier waarop hij is omgekomen. Het acceptatie en het rouw proces kan, voor mij persoonlijk in ieder geval, nog steeds niet beginnen door al dat geregel wat er bij komt kijken en dan heb ik het nog niet eens over de zorgen die daarbij weg komen...

Samen met al zijn naasten hoop ik van harte dat u mij kunt en wilt helpen om deze mooie plek te creeren voor mijn lief. Hopelijk kan ik dan beginnen met accepteren dat hij er niet meer is.

Rouwadvertentie:
http://www.lc.nl/mensenlinq/overlijdenlc/site/advertentie/detail?pid=5103536&titelid=5229897

Uitgelicht
Vrienden van Kate image

Vrienden van Kate

 • 396%
 • € 3.500 Doel droom
 • -