• 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 500 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Bosnië,Stichting Out of Area

Bosnië,Stichting Out of Area image
Hallo. Ik ben Naomi van der Linde. Ik ben een student op het Albeda College, hier volg ik een opleiding tot bewegingsagoog. het sporten met een beperking. Ook volg ik op school een keuzevak. Het keuzevak ISO, Internationaal sport ontwikkelingen. Dit is mijn Droom.

In mei 2016 ga ik met de opleiding naar Bosnië. Daar gaan we vrijwilligerswerk doen. In Bosnië is van 1992 tot 1995 een burgeroorlog geweest. Hier is nog veel van terug te zien, de kogelgaten zitten nog in de huizen, terwijl hier nog mensen inwonen. In de bergen liggen nog mijnen. 

Wij van het Albeda gaan naar een basisschool waar we de gymzaal gaan opknappen, de buitenspeel plaats een beurt geven en we plezier gaan maken met de kinderen door middel van activiteiten.
Deze basisschool ligt in 
Celebici. Er gaan ongeveer 300 kinderen naar de school. 

Waarom hebben wij geld nodig. 
Met het geld kunnen wij naar Bosnië er daar de nodige materialen voor het opknappen van de school zoals, lamminaat, verf, etc. Ook kunnen we attributen kopen voor de kinderen waarmee zij kunnen spelen. Een simpel hinkelspel zijn ze daar al heel erg blij mee. 

Met deze link kunt u een filmpje kijken van een eerder project in Bosnië. Zo kunt u een beeld krijgen met wat wij willen gaan realiseren. 

https://www.youtube.com/watch?v=Fc7u9ND-Grg

Dus doneer u mij en mijn mede studenten om de kinderen in Bosnië te verblijden met een gerenoveerde gymzaal en buitenspeelplaats! 

Alvast bedankt voor het lezen en het doneren!

Uitgelicht
Guitars and dreams.. image

Guitars and dreams..

  • 100%
  • € 1.000 Doel droom
  • -