Polar Bears photo
Droom van: Polar Bears
 • 23 Donaties
 • € 295 Ontvangen
 • € 500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Peter Besseling

  Succes met de combo!!!

  11 maanden geleden
 • € 15 Door: Anita bakker Bieleveld

  Go for it meiden. En check de actie van 538 Oud wordt nieuw. Ik denk dat jullie hiermee best kans maken

  11 maanden geleden
 • € 10 Door: Mieke

  11 maanden geleden
 • € 10 Door: Freeke

  Succes!

  11 maanden geleden

Nieuwe showbadpakken

Nieuwe showbadpakken image
Help ons aan nieuwe showbadpakken voor o.a. het NK Vrije Combinatie synchroonzwemmen!

Wij zijn de synchroonzwemsters uit de categorie Senioren van de club E.Z. & P.C. Polar Bears uit Ede. Na 3 jaar afwezigheid op het NK Vrije Combinatie synchroonzwemmen zullen wij  met onze comboploeg op zaterdag 11 juni 2016 weer deelnemen aan deze nationale wedstrijd in Eindhoven.  

Niet alleen willen wij dit seizoen gaan schitteren op het Nederlands Kampioenschap maar ook tijdens de Interregio wedstrijd en onze regionale districtwedstrijd. De Interregio vind plaats op 28 mei 2016, te Heerenveen. De regionale wedstrijd is op 18 juni 2016, te Ede.

De Vrije Combinatie is een uitvoering die wordt gezwommen door maximaal tien zwemsters (en 2 reserves). Er worden combinaties gezwommen van de onderdelen solo’s, duetten, trio’s en ploegen. Deze uitvoering duurt 4.30 minuten. 

Alles is geregeld: we hebben genoeg zwemsters, we hebben een uitvoering, we hebben trainingstijd, we zijn ingeschreven bij de wedstrijden. Maar er is één klein probleem… Wij hebben (nog) geen showbadpakken om in te zwemmen.  
Iedereen die betrokken is bij het synchroonzwemmen weet dat showbadpakken toch een belangrijk onderdeel zijn van deze sport, want het oog wilt ook wat ;)!
De badpakken waarin wij voorgaande jaren de vrije combinatie hebben gezwommen, hebben hun langste tijd gehad. Deze badpakken zijn inmiddels echt oud en versleten. Vandaar dat wij op zoek zijn naar sponsors voor 12 nieuwe badpakken. 
Showbadpakken zijn niet zomaar te koop in bijvoorbeeld sportwinkels. Daarom worden de showbadpakken handgemaakt en kunnen wij invloed hebben op het ontwerp ervan. Ilse Otte uit Nijverdal zal de badpakken gaan maken met prachtige, duurzame stoffen welke wel een paar seizoenen mee kunnen. Nu voelen jullie hem waarschijnlijk al aankomen.. Hier is wel geld voor nodig. 

De financiële situatie binnen Polar Bears is afgelopen zomer vaak ter sprake gekomen. Door sponsoring en donaties heeft het er gelukkig toe geleid dat deze zwemvereniging toch kon starten aan het seizoen 2015-2016. Ook binnen de afdeling synchroonzwemmen is er helaas geen budget om 12 nieuwe showbadpakken aan te schaffen. Met de meiden die deelnemen aan de Vrije Combinatie is er afgesproken om geld te gaan inzamelen. 
Wij hebben ervoor gekozen om op deze manier een sponsoring op te zetten. Vrienden, familie, kennissen en sportliefhebbers kunnen op deze manier een steentje bijdragen. 

Alle kleine beetjes helpen! Want hoe meer budget, hoe spectaculairder de badpakken!

Bedankt alvast!

 

Sportieve groet,
Seniorenteam, synchroonzwemmen Polar Bears te Ede

Uitgelicht
Freestyle Sports image

Freestyle Sports

 • 86%
 • € 2.000 Doel droom
 • -