Marjo Hofstede photo
Droom van: Marjo Hofstede
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 1.200 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Geld voor ons kindje

Geld voor ons kindje image
Wij zijn/waren bezig met IVF behandelingen. Doordat onze zorgverzekering maar 3 behandelingen vergoedt, en wij zelf het niet financieel kunnen permitteren om deze behandeling door te zetten. Hopen we via deze weg, het wel mogelijk te kunnen maken

Ik weet niet zo goed hoe ik mijn verhaal moet beginnen. Bij deze probeer ik het toch.

Ongeveer 3 jaar geleden zijn wij druk bezig geweest met een kindje maken. Tot nu toe is dit nog steeds niet gelukt. Na heel veel onderzoeken zijn wij terecht gekomen bij de IVF behandeling.

Eicellen waren op de kweek bevrucht en alles zag er voor ons rooskleurig uit. We konden eindelijk beginnen met de hormoonbehandelingen en de terugplaatsing. Ik was als een kind zo blij dat we eindelijk 'de volgende stap' in ons leven konden nemen.

Vol vertrouwen gingen we dit traject aan, uiteindelijk werden er embryo's terug geplaatst en we waren nog nooit zo positief geweest.

Dit was voor korte duur, al snel werd duidelijk dat het was mislukt, net als de tweede en derde keer.

Ongelukkige pech, volgens onze arts... Want we zijn immers beide 'goedgekeurd' en ook de terugplaatsing verliep zoals het hoorde.

Onze zorgverzekering vergoed maar 3 behandelingen. We zijn genoodzaakt om nu onze behandelingen te staken vanwege het gebrek van geld hiervoor. Hierdoor is onze droom in duigen gevallen.

 

Wij willen ontzettend graag een kindje, vis IVF of anders via de adoptie weg.

Wij willen u/je alvast heel erg bedanken voor het lezen van onze oproep.

 

Liefs,

Marjo & Martin

Uitgelicht
Een lieve engel image

Een lieve engel

  • 80%
  • € 5.000 Doel droom
  • -