Marleen Philippi photo
Droom van: Marleen Philippi
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 1.500 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

3FM Serious Request

3FM Serious Request image

Zoals u misschien wel weet is Serious Request van start gegaan en zijn de 3FM-dj's Domien Verschuuren, Giel Beelen en Paul Rabbering aan de twaalfde editie van Serious Request begonnen. De dj's maken vanuit het Glazen Huis zes dagen lang radio zonder te eten om aandacht te vragen voor een goed doel. Dit jaar staan in Heerlen kinderen en jongeren in oorlogs- en conflictgebieden centraal.

Ook wij doen mee en geven geld. maar wij hebben ook u hulp hard nodig. Via 3fm worden er items geveild en dit jaar kan je een Meet & greet met MainStreet met akoestisch privé optreden voor 10 personen winnen. Wij als fans zouden dit echt ontzettend graag willen en hebben daar u hulp hard voor nodig. Uiteraard gaat dit allemaal naar het goede doel.

Wie is mainstreet?
Mainstreet is een Nederlandse jongensband. De groep bestaat uit Nils Käller, Daan Zwierink, Owen Playfair en Rein van Duivenboden. De groep kreeg bekendheid door hun deelname aan het junior songfestival in 2012. Daarnaast zijn zij de eerste groep in de geschiedenis van het Junior songfestival van wie de single al tijdens de voorselectie in de hitlijsten kwam. Op 13 april stonden de jongens in het voorprogramma van niemand minder dan Justin bieber in het Gelredome.

Wij zouden het ontzettend waarderen en ontzettend blij zijn als u iets aan ons zouden willen doneren. Natuurlijk als wij niet winnen brengen wij het geld van u en van ons zelf ook naar het glazen huis.

Uitgelicht