Madison  photo
Droom van: Madison
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 2.500 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Help kanker de wereld uit!

Help kanker de wereld uit! image
Iedereen kan zijn steentje bijdragen. U ook!

Mijn naam is Madison de Kock en ik ben zeventien jaar oud. Ik ben eerstejaars student van het CIOS. Elke jaar heeft het CIOS een thema waar we ons voor inzetten. Dit jaar is dat ‘Go the extra mile’. We proberen allemaal net dat ene stapje extra te doen om anderen te helpen. Zo ontstond het plan om mee te doen aan de beklimming van de Alpe d’HuZes. Dertig fanatieke leerlingen zullen deze uitdaging aan gaan. Ook ik ga de Alpe d’Huzes beklimmen.

In mijn familie heb ik kanker meerdere malen van dicht bij mee gemaakt. De uitkomst hiervan is heel wisselend geweest. Ik heb gezien hoe zwaar deze strijd is. Dit heeft een diepe indruk achter gelaten bij mij. Mede hierdoor weet ik heel goed wat deze slopende ziekte met je kan doen. Onderzoek naar een goed medicijn blijft nodig. Hiervoor is geld nodig. Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen aan hoop. Hoop voor mensen met deze verschrikkelijke ziekte. Hoop op een morgen.  

Iedereen kan zijn steentje bijdragen. U ook!

U kunt helpen door mij te sponsoren. Het hoeven geen super grote bijdragen te zijn want ook de kleine beetjes helpen. Ik hoop dat u mij wilt steunen om een mooi bedrag bij elkaar te krijgen. Samen gaan we voor ‘the extra mile’, Samen geven we mensen met kanker weer hoop op een toekomst.  

Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op mijn actiepagina: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/madisondekock

Uitgelicht