David Keuvelaar photo
Droom van: David Keuvelaar
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 25.000 Doel
  • Nederland Land
15 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Voedselgroep oosterfaantje

Voedselgroep oosterfaantje  image
Voedsel kopen voor mensen die net buiten de voedselbank vallen en die toch die hulp nodig hebben.

Wij helpen dagelijks mensen die door welke reden dan ook zonder eten zitten. Deze mensen  schamen zich er voor  om openlijk hier over te spreken en vragen dit dan via een privé bericht op facebook .(helaas zien wij dit aantal steeds meer stijgen) wij stellen dan alles in het werk om deze mensen de zelfde dag nog te helpen aan voedsel en andere producten die nodig zijn. Helaas schamen deze mensen zich hier voor. Wij als voedselgroep kunnen dat ook zeker begrijpen omdat er vaak kinderen bij betrokken zijn. Om deze mensen van voedsel te voorzien gaan wij dagelijks al naar de Jumbo Oosterheemplein om te vragen of zij toevallig producten op de datum hebben. Helaas Hebben ze dit niet dagelijks. en proberen we om zelf/ buren/vrienden of familie  te kijken wat we in de kasten hebben staan waar we niks meer meedoen. U kunt doneren zodat wij voedsel kunnen kopen en het geven aan de mensen die echt in nood zitten. U zult ook wel denken daar zijn voedselbanken voor , en ja dat is logisch dat u dat denkt.

De voedselbanken hebben wachtlijsten, mensen hebben net 10 euro  te veel om in aanmerking te komen of mensen die door ziekte het pakket 3x niet op konden halen worden voor een onbepaaldetijd geweerd bij de voedselbank.Om deze mensen niet in de kou te laten staan hebben wij besloten om dit op te zetten.Op onze groep kunt ook oproepjes vinden als mensen te veel hebben gekookt dat je dat dan gratis af kan halen waar door dit voedsel niet onnodig word weggegooid  of mensen ruimen hun kastjes op en plaatsen de producten op de groep . Rond Sinterklaas proberen we ook meestal wel wat extra's te regelen zoals een schoen kadootje en/of snoepgoed. Met kerst proberen we producten in te zamelen om daar kerstpakketten mee te maken. Wij als voedselgroep Oosterfaantje(facebookgroep) staan 24 uur per dag klaar om mensen te helpen. 

21-12-2015 hebben wij weer 80 gezinnen kunnen verblijden met wat extra boodschapjes voor de kerst. Om dit ieder jaar vol te kunnen houden hebben we uw hulp nodig. 

Help ons Helpen. 

Uitgelicht
Help hartpatientje Manuel <3 image

Help hartpatientje Manuel <3

  • 74%
  • € 5.000 Doel droom
  • -