Rob photo
Droom van: Rob
 • 6 Donaties
 • € 55 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Anoniem

  Het liefste stelletje van de hele wereld, dat is een goed doel! !

  12 maanden geleden
 • € 5 Door: Jaap Willem

  Awhhhh!!!

  12 maanden geleden
 • € 5 Door: Sander

  Liever geef ik jou 5 euro, dan dat ik het geef aan de directeuren van goede doelen! Hoop dat je je doel behaald :)

  12 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  Het is je gegund, dude!

  12 maanden geleden

Bouw mee aan onze toekomst

Bouw mee aan onze toekomst image
Beste vrienden, familie, bekenden en onbekenden, Mijn naam is Rob, ben 28 jaar en ben een visionaire, enthousiaste en vriendelijke jongeman. Na wat ongelukkige relaties van mijn kant en van mijn aanstaande, lacht nu, eindelijk de toekomst ons behoorlijk rooskleurig tegemoet. Onze droom lijkt waarheid te worden! En jullie kunnen helpen :) Het lijkt onmogelijk om iedereen een boost te geven, maar ik geloof dat we met elkaar, veel mensen een soortgelijke boost kunnen geven als deze! Voor een ieder geldt; Alle beetjes helpen enorm! Ook de jouwe.

We werken beiden hard, zijn dankbaar voor onze vrienden en familie, gaan naar een bruisende gemeenschap waar we ons geliefd voelen, hebben zo onze ups en downs maar voelen ons gezegend. We zijn vrijgevig naar hen die het moeilijk hebben en stellen ons gastvrij op. Het ligt in ons hart om anderen te bemoedigen en aan te moedigen als het even tegenzit. We zijn dankbaar voor initiatieven zoals Dream or Donate en de mogelijkheden die hierdoor gecreëerd worden. 

Volgend jaar mei 2016 gaan we trouwen. Ik heb haar afgelopen zomer in een roeibootje gevraagd op een groot meer. Ik las een brief en ging vervolgens op mijn knieën in het wankelende bootje. We kijken met heerlijke herinneringen hier op terug en zijn dankbaar dat we het zo goed met elkaar hebben. We kunnen niet wachten totdat we mogen trouwen :) 

Jullie kunnen bijdragen door mee te bouwen aan onze toekomst! Het lijkt niet de moeite, maar het is de moeite waard!

We gaan na onze huwelijksdag vijf en een halve week naar Zuid Afrika. Hoe we het financieel allemaal gaan aanpakken? Geen idee, maar de vliegtickets zijn geboekt en het meeste is geregeld voor onze huwelijksdag. Wij willen onze dromen waar maken. Ons er naar uitstrekken en actie ondernemen :) 

Wij zijn sinds anderhalf jaar stapelgek op elkaar en geloven dat we een perfect koppel zijn. Soms merk je aan alles dat het anders gaat dan eerdere relaties. Dit is zo'n vrouw, bij wie ik dat echt ben gaan ervaren. We hechten veel waarde aan open- en eerlijkheid en zijn de beste maatjes van elkaar. We gunnen iedereen het beste! En hebben beiden het verlangen er te zijn voor onze naasten.

We zijn een geweldig krachtig team. Ik geloof in het huwelijk, in ons tweetjes en in een ieder die in ons wilt investeren!

Na onze trouwdag op 14 mei 2016 zullen we twee dagen later vertrekken naar Zuid Afrika. We zullen vier weken gaan rondreizen en twee weken gaan helpen bij vrijwilligerswerk organisaties. 

En nu: de (financiële) uitdaging! 

De 5.000 euro willen we gebruiken om de huwelijksreis in Zuid Afrika onvergetelijk te maken en om te bouwen aan de start van ons leven samen en dat allemaal mede dankzij jouw hulp! Niet geschoten is altijd...

Zou jij je steentje willen bijdragen aan de start van ons huwelijk door een bedrag te willen geven wat ons een extra boost geeft voor onze toekomst?! 

 • Als je dit project steunt met €5 euro dan brand ik een waxinelichtje op een a4tje met jouw naam in onze huiskamer
 • Als je dit project steunt met €10 stuur ik je een persoonlijk  kaartje per post vanuit Nederland.
 • Als je dit project steunt met €25 dan stuur ik je een persoonlijk kaartje vanuit Zuid Afrika.
 • Als je dit project steunt met €50 euro dan maak ik een foto op de Tafelberg met een a4tje in mijn handen met een persoonlijke tekst die jij mag uitkiezen en stuur ik de foto naderhand naar je toe.
 • Als je dit project met €75 of meer steunt maak ik een filmpje van maximaal 30 seconden waarin ik jouw persoonlijk boodschap vertel of laat zien op a4tjes. Ik zal het filmpje dan naderhand naar je toe sturen.

Het is nog even onwerkelijk, maar bedankt voor jullie boost!

Groeten Rob

P.s. Stel je vragen hier onder en ik doe mijn uiterste best ze te beantwoorden.

Uitgelicht