Roos Van der Meulen photo
Droom van: Roos Van der Meulen
 • 3 Donaties
 • € 230 Ontvangen
 • € 2.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: kAdo-enZo

  3 jaren geleden
 • € 150 Door: Telematica Drachten

  Fantastisch initiatief ter nagedachtenis aan onze Jim en ik wens de organisatie en dus het team heel veel succes toe en maak er iets moois van. Ben zo benieuwd naar de uiteindelijke documentaire.

  3 jaren geleden
 • € 30 Door: Anoniem

  Hoop dat jullie je doel bereiken. Trots op jullie. X

  3 jaren geleden

Just Jim Legacy

" Love is a way of being, i am.. are you with me? " ~ Jim Sluiter (JustJim) Na het overlijden van Jim Sluiter (JustJim) in Barcalona, hebben 4 vrienden besloten om de reis naar Barcalona af te leggen en Jim zijn voetsporen te volgen op alle mooie plekken waar hij is geweest en waar hij zijn passie voor muziek heeft gedeeld. Maar wat is er mooier dan van al zo'n geweldige reis een goed doel van te maken?

Hallo, wij ( Chantal, Djurre, Jeroen, Bryan, Rositha ) zijn vrienden van Just Jim,  een eigenzinnige en getalenteerde jonge muzikant die op 17 oktober in barcalona om het leven kwam bij een ongeval op 19 jarige leeftijd. Als eerbetoon aan hem gaan wij op 25 december naar Barcalona toe reizen waaronder samen met zijn weduwe, om zijn leven te vieren en plekken te bezoeken waar hij is geweest. Spontaan kwam bij ons het idee op om van deze trip een vrijwillige inzamel actie / Promotie stunt  te starten, met de volgende doelen : 

- Straat muzikanten in Barcalona in het zonnetje te zetten

- Geld in te zamelen voor goede doelen waarvoor Jim zich inzette, waaronder  KWF, ALS.

op onze Facebook groep vind je ook informatie met waar we mee bezig zijn voordat we naar Barcalona vertrekken. We filmen de hele trip en willen het liefst een korte memorial Documentaire ervan maken. 

Help ons om de goede doelen waar Jim voor vocht te helpen. 

Share the love and light ! 

https://www.facebook.com/groups/224030347775866/224226527756248/?notif_t=group_comment

Uitgelicht