• 87 Donaties
 • € 4.531 Ontvangen
 • € 10.000 Doel
 • Colombia Land
Embed

Recente Donaties

 • € 30 Door: Rudi en Addy

  Wat een mooi initiatief. Succes!

  3 maanden geleden
 • € 25 Door: Miranda van den Ameele

  3 maanden geleden
 • € 20 Door: Marleen

  3 maanden geleden
 • € 100 Door: G en G

  3 maanden geleden

Heart Warming Plan

Heart Warming Plan image
Luisa's biologische familie in Colombia leeft in armoedige omstandigheden. Deze fundraising is opgezet om geld in te zamelen voor betere leefomstandigheden van haar familie.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Luisa Geelhoedt en ben in 1997 als baby in Nederland geadopteerd. In de Kerstvakantie heb ik - samen met mijn ouders en broer - voor ‘t eerst mijn biologische familie in Colombia bezocht.

Mijn biologische moeder Ana woont met mijn 2 broertjes Cristian en Jefersson in een armoedig huisje zonder water (moet met emmers uit de rivier worden gehaald) en zonder gas (er wordt gekookt op hout). Daarnaast moet ze 6 dagen per week 1,5 tot 2 uur langs een gevaarlijke drukke weg lopen naar en van haar werk in Cimitarra. Ze vertrekt ’s ochtends om 5 uur in het donker.

Mijn doel is, samen met mijn (Nederlandse) familie een klein huisje te kopen of te huren in het dorp waar mijn moeder werkt, voorzien van water, gas en elektriciteit. Dit is voor haar onbetaalbaar maar voor ons (met een beetje hulp) makkelijk te realiseren. Ze hoeft dan niet meer zo ver te lopen. Bijkomend voordeel is dat er dan geen of minder huur betaald moet worden waardoor er meer geld overblijft om van te leven en ze op die manier samen met mijn broertjes een betere kans op een goed bestaan heeft.  

Onze contactpersonen Gyna en haar man Diego die ons tijdens dit familiebezoek hebben begeleid, helpen ons hierbij door ter plaatse te onderzoeken wat echt nodig is zodat het geld op de juiste manier wordt besteed.

Het is mogelijk ons hierin financieel te steunen door via deze site een bedrag te doneren.

Uiteraard is het ook mogelijk om contant geld te geven aan ons. Wij zullen het bedrag dan via deze site doneren.  Dit  kan met vermelding van naam en tekst, maar ook anoniem.

Blog: http://heartwarmingplan.weebly.com/

Facebook: Colombia Heart Warming Plan

Bijvoorbaat hartstikke bedankt!!!

Uitgelicht