Amanda photo
Droom van: Amanda
 • 3 Donaties
 • € 30 Ontvangen
 • € 850 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Anoniem

  11 maanden geleden
 • € 17 Door: Anoniem

  Fijne feestdagen en succes

  11 maanden geleden
 • € 8 Door: Anoniem

  Succes meid!

  11 maanden geleden

Beetje hulp is erg welkom

Beetje hulp is erg welkom image
Mijn naam is Amanda, 27 jarige vrouw. Na 2 jaar werkloos te zijn heb ik eindelijk een werk gekregen bij een Shell tankstation langs een snelweg en daarvoor heb ik met al mijn spaargeld € 2000 een auto gekocht en toen ging het fout..

Hallo allemaal, mijn naam is Amanda een jongevrouw van 27 jaar.  Ik werk bij een Shell tankstation. Na twee jaar werkloos te zijn geweest had ik eindelijk een werk gekregen en daarvoor moest ik een auto hebben, want mijn werk was langs een snelweg bij Shell tankstation. Na veel zoeken vond ik een auto, het was mooie prijs voor een mooie auto.

Met een vrindin ging ik deze auto bezichtigen, het was een Opel astra bj 2003, auto zag er heel netjes uit en we hebben samen een testrit gemaakt en het voelde allemaal goed, zelf heb ik niet zoveel ervaring van auto's. Volgens de eigenaar kon ik deze auto nog jaren rijden zonder problemen en ook heeft hij een nieuwe distributieriem  erin laten zetten, wat hem veel heeft gekost. Ik heb vaak gehoord dat het vervangen van een distributieriem veel geld kost dus ik was helemaal blij. 

Voor 2000 euro mocht ik deze auto mijn auto noemen. Met al mijn spaargeld heb ik deze auto gekocht als een investering in mijn toekomst. Auto reed goed, was helemaal tevreden. 22 Dec 2015 was ik onderweg naar werk en toen hoorde ik opeens een harde geluid, met een schrik stond ik stil langs de snelweg. Na een tijdje kwam anwb en die constateerde dat mijn distributieriem kapot is gegaan. Ik kon het niet geloven, was letterlijk in shock.

Mijn auto werd naar een garage gebracht door anwb en daar kreeg te horen dat ik beter opzoek kan gaan naar een andere auto want deze was helemaal dood. Ik heb gejankt die dag en de dagen erna. Ik ben heel erg genaaid door de vorige eigenaar, ik kan het nog steeds niet geloven. Zonder auto kan ik niet naar mijn werk, want het is langs de snelweg. Mijn leven ging net zo goed en dan opeens lijkt al die hoop te verdwijnen

Ik heb 2 weken vakantie moeten aanvragen, omdat ik anders niet naar mijn werk kan gaan. Nu kan ik een tweedehands motor kopen en deze erin laten zetten maar dat kost totaal 850. Ik heb geen geld om een andere auto te kopen en ik zie ook geen andere mogelijkheid meer. Ik wil niet meer werkloos zijn, help mij AUB.

Uitgelicht
Ziekte van Lyme overwinnen! image

Ziekte van Lyme overwinnen!

 • 21%
 • € 25.000 Doel droom
 • -