Selise Seoudi photo
Droom van: Selise Seoudi
 • 2 Donaties
 • € 30 Ontvangen
 • € 2.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 20 Door: Greet Veraar

  Veel succes mop !!!

  9 maanden geleden
 • € 10 Door: Fam walberg

  Alvast een symbolisch gebaar, niet veel maar wel alvast voor 1 kindje. Hopen dat er meer voor je volgen succes

  11 maanden geleden

Geheimen van de natuur

Geheimen van de natuur image
We verwonderen ons elke keer weer over wat ons gegeven is door Moeder Natuur .Maar weten onze kinderen dat ook .Ik zou graag workshops op basisscholen en op een locatie in Almere willen geven voor kinderen vanaf 8 jaar. Ik wil ze de kennis meegeven dat zij ook in de toekomst de keuze hebben op welke manier ze zich zelf willen genezen en of verzorgen.Nieuwsgierig ? Neem dan even een kijkje op mijn website www.workshoplovefornature.nl

Ik zal mezelf even voorstellen ik heet Selise de Hoogd  40  Ik ben sindskort voor mezelf begonnen met Love For Nature .Dit idee is ontstaan na elk puzzeltje door het leven heen  op de juiste plek te hebben gelegd.

In samenwerking met "Onze volkstuin onder glas " in almere wil ik graag workshops /presentaties geven over de kruiden en planten die op aarde leven , hoelang ze al op aarde leven en waarvoor ze gebruikt worden .Met het uiteindelijke doel dat we de kruiden en planten nodig hebben om gezond te zijn en te blijven.

Deze workshop zal zowel educatief als creatief zijn en ik zal de kinderen kennis laten maken met de" Geheimen van de natuur" De  locatie die ik mag gebruiken is geweldig voor de kinderen want het is in een hele grote kas waar in de zomer allerlei groenten en fruit word geteeld en zelfs  tropische gewassen groeien .

De prijzen per kind voor deze workshop zal 10 euro zijn.Als het een feestje is kost het 15 euro inclusief materiaal iets lekkers  en een kopje zelfgemaakte kruidenthee .

De workshop prijzen op basisscholen zijn 175 euro per klas en duren ongeveer 1 1/2 uur 

Uiteindelijk hoop ik meer kindjes de kennis mee te geven door de basisscholen van Nederland te benaderen .

Ook zou ik graag een praktijk willen beginnen  om mensen met hun gezondheidsklachten te helpen .

Uitgelicht
DOEL BEREIKT image

DOEL BEREIKT

 • 103%
 • € 5.500 Doel droom
 • -