Plukken met Plezier photo
Droom van: Plukken met Plezier
 • 12 Donaties
 • € 1.800 Ontvangen
 • € 5.555 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: Wim en Monica

  Succes!

  9 maanden geleden
 • € 50 Door: S.O. Swaan

  Heel veel Pluk plezier en hierbij mijn bijdrage. Feedback earth

  9 maanden geleden
 • € 100 Door: Chantal

  Bedankt Marc dat je Emiel zo hebt geholpen met lassen. Leuk om te zien hoe jullie samen zo fanatiek bezig waren. Emiel heeft er veel van geleerd. En gezellig dat jullie hier logeerden! Chantal

  9 maanden geleden
 • € 700 Door: Arnold en Ginie

  De oprit opnieuw bestraat en een mooie witte woonkamer. We doneren jullie hierbij op de verjaardag van Ginie voor jullie op te zetten tuinderij in Saussignac Frankrijk

  9 maanden geleden

Plezier met Plukken

Wij: Britt en Mark willen biologisch Toekomstboer worden in de Dordogne, Frankrijk. Volg via Facebook of Twitter de meest actuele informatie.

Ruim 3 jaar geleden startte onze droom, een eigen biologische tuinderij waar bloemen, groenten en kruiden verbouwt worden en zaden gewonnen, die we op lokale markten kunnen verkopen, via oogsttassen en aan restaurants.

In 2014 startte Britt en in 2015  Mark, de deeltijdopleiding biologisch dynamische landbouw aan Warmonderhof.

Britt teelde voor een restaurant en liep stage bij een melkveehouderij en loopt nu stage op een tuinderij, Mark loopt stage in een groentekas en gaat binnenkort helpen op geitenboerderij met lammeren.

24 juni studeert Britt af en rondt Mark het eerste jaar af.

Toekomstboeren willen we in Frankrijk en we vonden afgelopen tijd onze droomplek. We durven te dromen dat we op 25 juni 2016 definitief naar onze plek kunnen starten, maar we hebben geld nodig om ons bedrijf te kunnen opstarten, we hebben op locatie nodig o.a.: een bron, wateropvang, bewateringssysteem, bodemonderzoek, kas, zaaibakken, antiworteldoek, compost, compostdoek, zaaigrond, gereedschappen, zaden, vaste planten, struiken, houten kistjes, marketing en communicatiebudget, marktvergunning, een marktkraam etc. etc. daarvoor hebben we hulp nodig, donaties dus.

Voor het bedrag willen we niet naar een bank, sterker nog wij willen het bedrag zelf bij elkaar zien te halen en zonder daarbij afhankelijk te zijn van overheidsbijdrages als uitkeringen, subsidies, toelages.

We geloven in de kracht van de crowd!

Help jij mee, ALLE DONATIES ZIJN WELKOM, maar stel je wilt een groter bedrag doneren, daar willen wij, als jij dat wilt, iets voor terugdoen, bijvoorbeeld:

Vanaf €125 kan een van ons een dag helpen in de tuin.

Vanaf €250 renteloze terugbetaling als ons huis in Nederland verkocht is. Of bijvoorbeeld een bestaande vormschets van Mark ter waarde van gestort bedrag.

Eind april vertrekken we naar Frankrijk om het eerste seizoen te kunnen starten.

Volg ons op Facebook en Twitter voor de actuele acties: 

Facebook: Plukken-met-Plezier

Twitter: @plukmetplezier

Uitgelicht
Gedupeerde motorrijdster image

Gedupeerde motorrijdster

 • 19%
 • € 1.500 Doel droom
 • -