• 2 Donaties
 • € 75 Ontvangen
 • € 19.500 Doel
 • Nederland Land
80 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: ria alonso

  duimen, nee: bidden dat het doorgaat....

  8 maanden geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  Goed onderbouwd plan. Veel succes!

  11 maanden geleden

mobile OK

mobile OK image
Multifunctionele buscamper voor hulporganisatie zwerfdieren in Moldavië, het armste land van Europa. Kom meer te weten over ons via www.remimoldova.com

Aanvraag buscamper

Hierbij doet Stichting Remi Moldova, www.remimoldova.com, een aanvraag voor sponsoring van een mobiele operatiekamer voor onze stichting voor hulp aan zwerfdieren in Moldavië.

Wat hebben we al?

Een meubelmaker die voor ons gratis het multifunctionele interieur zal maken. Wel moeten we uiteraard het materiaal betalen.

De buscamper zal worden ingezet voor:

Als operatiekamer voor het steriliseren van zwerfdieren.

Het vervoer van alle benodigdheden voor het sterilisatieproject die in Nederland zijn gedoneerd c.q. aangeschaft.

Vervoer van spullen bestemd voor de bevolking in de plaatsen waar we steriliseren.

Als slaapplaats onderweg gedurende de 2300 km lange reis.

Het ophalen en weer terugbrengen naar hun slaapverblijf van de vrijwilligers die meedoen aan het sterilisatieproject ter plaatse.

Het naar Nederland vervoeren van enkele zwerfhonden en typisch Moldavische chocolade, honing van de imker etc. voor verkoop en als prijs bij donateursacties.

Financiering jaarlijkse vaste lasten:

Om de jaarlijkse rekeningen voor verzekering, wegebelasting en onderhoud te bekostigen, willen we de buscamper gaan verhuren. Er zijn diverse organisaties die zich hierin hebben gespecialiseerd.

Wij zullen uniek zijn met de aanbieding van onze buscamper omdat wij speciaal zullen adverteren voor mensen die met hun huisdier pad willen, immers, huisdieren zijn in vrijwel geen enkele andere huurcamper toegestaan.

Financiering brandstof:

De vrijwilligers die zullen meereizen, zullen het geld dat zij met de aanschaf van hun vliegticket uitsparen, doneren aan RM. Aangezien RM een ANBI-status heeft, kunnen zij hier in veel gevallen 38% van terugkrijgen, van dit bedrag kunnen zij een deel van hun andere kosten tijdens de reis betalen. Van deze “vliegtuigdonaties” zal (een groot deel van) de brandstof betaald kunnen worden. De benodigde brandstof ter plaatse, die nodig is om de zwerfdieren op te halen van hun territorium en om ze weer terug te brengen, zal komen van de donaties voor het sterilisatieproject.

Wat voor buscamper hebben we nodig:

Gezien de wegen en plaatsen waar we ingezet zullen worden in Moldavië hebben we een 4x4 wagen nodig.

·     Een buscamper die in voldoende goede technische staat verkeert om zonder problemen de 2300 km lange heen en ook weer terugreis aan te kunnen;

·     Zodat de bus aan alle multifunctionele ideeën kan voldoen, gaat het om een bus met een lengte van 6 meter of meer.

Uitgelicht
DOEL BEREIKT image

DOEL BEREIKT

 • 103%
 • € 5.500 Doel droom
 • -