Jolanda Jansen photo
Droom van: Jolanda Jansen
 • 80 Donaties
 • € 2.551 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: Sabine de Zwaan

  Goed bezig met de sondepads en tevens een heel mooi doel!!

  1 maand geleden
 • € 22 Door: Linda Pellikaan

  Bedankt weer!

  1 maand geleden
 • € 8 Door: Debby monteyne

  Betaling sondepads

  3 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  5 maanden geleden

Kinderhulphond pepper

Kinderhulphond pepper image
Onze zoon maikel is 4,5 jaar. Het eerste gedeelte van onze droom is gelukt. Pepper is ons nieuwe huisgenootje en gaat de opleiding tot kinderhulphond volgen. De opleiding duurt 2 jaar en kost veel geld. U hulp blijft nodig

Geboren met 35 weken en 1774gr .  Mijn zoontje maikel hij is van vergekomen maar we zijn er nog niet. Als eerst in het kort over de beperking van maikel. Hij heeft een onbekend syndroom wat wereldwijd nog niet bekend is. Symptomen zijn eetstoornis, gedragproblemen, spraakachterstand, verstandelijke achterstand en groeistoornis en nog niet gediagnosticeerd maar wij zien aspecten van autisme.

Wij zouden graag kinderhulphond Pepper opleiden voor Maikel die hem rust geef, hem stimuleert om beter te praten, beter te spelen, voor een veilige plek, emotioneel in balans, positief gedrag beïnvloeden,adl vaardigheden versterken en succes ervaring opdoen. Maar het aller belangrijkste is dat ons zoontje samen opgroeit met een maatje die er altijd voor hem is, die hem kan helpen te groeien als persoontje, hem zelfverzekerder maakt en vertrouwen geeft.

 Stichting kind en hulphond helpt ons bij het traject. Ze geven ondersteuning en.zorgen voor de opleiding en trainer aan huis. De opleiding duurt 2 jaar en daar is veel geld voor nodig. U hulp blijft nodig.

Samen opgroeien, samen leren, samen werken Kind en kinderhulphond , als team de wereld in Samen staan we sterk

Helpt u het team maikel en kinderhulphond Pepper? Kijk ook eens op Facebook onder kinderhulphond maikel de moeder maakt prachtige dingen om te verkopen en opbrengst is voor opleiding van Pepper

Geeft u ook een mooie donatie zodat we dit kunnen Doen?

Dank u wel namens ons hele gezinUitgelicht