Devin Bazen photo
Droom van: Devin Bazen
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 500 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Geld inzamelen voor Bosnië

Geld inzamelen voor Bosnië image
Melissa en Devin gaan met een aantal klasgenoten naar Bosnië. we hebben allebei sponsoren nodig. Om de reis te maken naar Bosnië hebben we €500,00 nodig. Wij hopen daarom op u steun. Elk euro telt!

Ik zou het leuk vinden als ik voor een klein momentje jullie aandacht zou mogen, ik ga namelijk meewerken aan een project voor school.
Rond mei dit jaar, ga ik samen met een aantal klasgenoten vrijwillig meewerken aan een project in Bosnië. Op maar liefst vier verschillende locaties in Bosnië is er een groot Kid's Festival. Dit is een groot evenement waarbij alle kinderen daar in de buurt zijn uitgenodigd. Doormiddel van workshops, theater, dans en show, die wij daar gaan uitvoeren, gaan wij ze helpen om van dit festival een groot succes te maken!

'In 2001 is de stichting Out of Area opgezet, dit was voor het welzijn van de kinderen in het voormalige oorlogsgebied. Later zijn zij zich ook in gaan zetten voor mensen met een beperking en ouderen.

Om deze kinderen te gaan entertainen en helpen, moeten wij de kosten om in Bosnië te komen zelf betalen. Dit bedraagt voor ons €500,-. Ook gaan wij er van alles aan doen om dit bedrag bij elkaar te verzamelen doormiddel van allerlei sponsors om zo goed mogelijk geld binnen te halen om deze reis mogelijk te maken. Zo ook dit bericht op Facebook.
Bij deze de vraag aan jullie of jullie mij ook kunnen sponsoren. Elke euro telt. Ik zou het ontzettend gaaf vinden als ook jullie mij een handje zouden kunnen helpen zodat ik de kinderen in Bosnië een handje zou kunnen helpen. Alle steun is van harte welkom!
Zou je mij graag willen helpen dan kan je mij altijd een privéberichtje sturen en kan ik mijn bankrekeningnummer doorgeven.
In ieder geval onwijs bedankt!
Hier kan je meer informatie vinden over Kid's Festival.
Delen mag altijd

Uitgelicht
Reisje naar Mars image

Reisje naar Mars

  • 158%
  • € 36 Doel droom
  • -