Ank van der Zalm photo
Droom van: Ank van der Zalm
 • 10 Donaties
 • € 200 Ontvangen
 • € 200 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 15 Door: Heleen Verheijen

  Goed initiatief! Ik hoop voor Floor op een mooie dag!

  11 maanden geleden
 • € 100 Door: Stichting Ubuntu Nederland

  Wij ondersteunen dit van ganser harte. Een getraumatiseerd kind, dat de ervaring krijgt dat dromen en wensen nog in vervulling kunnen gaan. Fantastisch! En ook fantastisch dat jullie dit doen!

  11 maanden geleden
 • € 10 Door: Anoniem

  Succes meiden.

  11 maanden geleden
 • € 5 Door: Rens

  Mooi initiatief. Succes!

  11 maanden geleden

Droomdag Floor

Droomdag Floor image
Droomdag Floor

Hi iedereen! Ik wil jullie om een belangrijke gunst vragen. 

Onlangs heb ik via de Stichting Dream4Kids kennis gemaakt met een meisje dat het verdient in het zonnetje te worden gezet! Graag stel ik jullie voor aan Floor: Een meisje van nog maar 7 jaar oud die op dit moment door de zeer ernstige vechtscheiding van haar ouders onder zwaar toezicht van Jeugdzorg staat. Voorafgaand aan en tijdens deze vechtscheiding hebben er verschillende gebeurtenissen plaatsgevonden die een einde hebben gemaakt aan de onbekommerde jeugd van Floor. Ze is in behandeling bij een therapeut, de situatie is nu veilig en het gaat gelukkig steeds beter met Floor.

Het is dan ook hoog tijd voor een officiële nieuwe start voor dit lieve meisje! Zoals ieder ander kind van 7 jaar heeft ook Floor kleurrijke dromen. Dromen die zij het liefste morgen nog ziet uitkomen. Als vrijwilliger van de stichting Dream4Kids wil ik Floor haar aller mooiste droom - het zijn van een beroemde prinses met alles erop en eraan, paarden, koetsen en kastelen - in vervulling laten gaan en haar daarmee helpen haar traumatische ervaring achter haar te laten. Dat is natuurlijk het mooiste; een nieuw begin voor Floor. Daar staat Dream4Kids voor!

Het vervullen van een prachtige kinderdroom lukt niet zomaar… Om deze reden ben ik op zoek naar sponsoren en donateurs. Ik ben onwijs blij met elke steentje dat ook maar bijgedragen kan worden. Ik wil jullie dan ook vragen om een (klein) bedrag te doneren voor de droomdag van Floor. Ik zorg er dan samen met mijn mede-vrijwilliger Evelyne voor dat Floor een dag vol positieve indrukken krijgt, waar ze nog lang aan terug kan denken. Vooral wanneer het even wat minder gaat.

Alvast heel erg bedankt voor je hulp!!

Stichting Dream4Kids organiseert droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar die een ernstig traumatische ervaring achter de rug hebben. Je kunt hierbij denken aan rouw-verwerking, vechtscheiding, mishandeling, misbruik of verwaarlozing. Deze kinderen hebben hierdoor het vertrouwen in zichzelf en de wereld verloren. Door hun allergrootste droom-wens te vervullen krijgen ze weer moed en energie om in dromen te geloven!

Mooi werk hè? Voor meer info ga naar: www.dream4kids.nl

Uitgelicht
Afscheid Frans image

Afscheid Frans

 • 107%
 • € 5.000 Doel droom
 • -