D. Hupkens photo
Droom van: D. Hupkens
 • 56 Donaties
 • € 2.184 Ontvangen
 • € 7.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 100 Door: Tomasz

  Ga zo door en schud iedereen die er maar apathisch naar kijkt wakker!

  6 maanden geleden
 • € 100 Door: Anoniem

  Ik sta achter je! Heel veel succes!!

  6 maanden geleden
 • € 15 Door: Anoniem

  Jij kunt iets wat ik niet kan maar wel graag wil! Ik blijf je steunen.

  6 maanden geleden
 • € 50 Door: Anoniem

  ik steun je strijd

  7 maanden geleden

iemanddoetiets.nl

iemanddoetiets.nl image
uitzoeken of het taakbeleid in Nederlands Voortgezet onderwijs binnen de wet valt, danwel nadelig uitgelegd wordt voor meer dan de helft van de docenten VO

zie website www.iemanddoetiets.nl voor uitgebreide informatie

Ik maak kosten. Die kan ik met mijn huidige inkomen niet betalen. Het in de lucht brengen van deze website, is een investering. Griffierechten, kopieerwerk voor de advocaat, postzegels, de lijst is lang en wordt langer.

Er zijn verschillende initiatieven voor werknemers in het onderwijs, maar geen enkele heeft als belangrijkste insteek het voeren van rechtszaken. Men vraagt veel van docenten en geeft (veel) te weinig terug.  De MR dient ons te beschermen, maar krijgt geen extra tijd.

CAO onderhandelingen worden gedicteerd door de minsister van OCW, maar zij schrijft dat ze geen partij is in de onderhandelingen.

Alles en iedereen probeert de gehele verantwoording bij de docenten neer te leggen en wast de handen in onschuld. Keer op keer. Het mag iedereen duidelijk zijn dat er echt actie nodig is en dat er niemand is die dat voor ons gaat doen. Dus help.

mei 2016: een laatste verzoek voor iemanddoetiets.nl. Help mee iemanddoetiets.nl DITfairtrade op te kunnen starten. Iemanddoetoets.nl blijft individueel werken, DITfairtrade is een stichting, voor ons allemaal.

Op de site van Iemanddoetiets, staat geheel rechts bovenaan een opdrachtformulier.  Daarmee kunt u de opdracht onder uw naam of anoniem vastleggen.

Mocht je bij willen dragen, maar niet via dream or donate stort dan iets op:  Iemanddoetiets.nl  NL 93 ABNA 0454 8408 10 

Uitgelicht