Marjolijn Hofstra photo
Droom van: Marjolijn Hofstra
 • 32 Donaties
 • € 1.015 Ontvangen
 • € 20.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Bert Giezen

  heel veel succes

  4 maanden geleden
 • € 25 Door: Nina

  Deze maand nog maar een keer voor onze lieveschat. Hij en zijn collega's verdienen het.

  10 maanden geleden
 • € 25 Door: Gideon, Marieke, Indy en Jazz

  Voor onze kleine grote neef Tim en tantie Lijn met een superdroom ♥

  10 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  10 maanden geleden

Help mij helpen...

Help mij helpen... image
Samen, met al onze vrienden en mensen die ervoor openstaan, hoop ik de wens, om af en toe naar buiten te kunnen, voor jou en je vrienden bij de dagbesteding te vervullen. Je bent zo mooi anders dan ik Natuurlijk niet meer of minder Maar zo mooi anders Ik zou je nooit anders dan anders willen

Lieve lezers,

Mijn naam is Marjolijn en ik ben moeder van twee prachtige kinderen en een kleinkind. Mijn droomaanvraag is voor mijn zoon Tim en de dagbesteding waar hij iedere dag met plezier heen gaat.

Zoals iedereen weet wordt er enorm bezuinigd in de zorg en dus ook bij mijn zoon op het ‘werk’. Tim is een jongen die veel  beweging nodig heeft en omdat hij niet geheel stabiel is en zijn grove motoriek zwak is, is het voor hem erg belangrijk dat hij kan zwemmen, wandelen en fietsen. Door de bezuinigingen is het zwemmen op de dagbesteding terug gegaan naar 1 keer per week ,sommigen gaan zelfs helemaal niet meer. Naast het werken, ontspanningsactiviteiten en wandelen zou het mooi zijn als er ook gefietst kon worden met de clienten. Het merendeel van de 25 clienten die er werken droomt ervan om er zo af en toe even lekker tussenuit te gaan op de fiets. Door hun beperkingen zijn hier speciale fietsen voor nodig.

Deze fietsen zijn erg duur, dus alle giften,  groot en klein zijn van harte welkom! Het gaat om een elektrische duo fiets  en een rolstoelfiets. Daarnaast zijn er nog veel wensen, al het spelmateriaal wat nodig is moet aangepast zijn en is dus duur in aanschaf. Het zou mooi zijn als ik ze met nog meer kan verblijden dankzij jouw/uw steun.

Mijn droom zou zijn dat ik er voor kan zorgen dat hun wens eindelijk uit komt...dat de begeleiders op de dagbesteding hen zo af en toe eens mee kunnen nemen voor een heerlijk fietstochtje in de buitenlucht en leuke spelactiviteiten met ze kunnen doen.  U maakt Tim en zijn ‘collega’s’ er werkelijk enorm blij mee en maakt dat hun daginvulling er een stuk leuker en menswaardiger  van wordt!

 

Voor iedere bijdrage alvast mijn hartelijke dank!

Marjolijn Hofstra

Uitgelicht