Lysette photo
Droom van: Lysette
 • 1 Donaties
 • € 25 Ontvangen
 • € 22.000 Doel
 • Nederland Land
449 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Anoniem

  wat ontzettend naar en vervelend dat je zolang voor een doel hebt gespaard en dit zo ziet verdwijnen zonder jullie doel ermee te kunnen bekostigen! SUCCES

  11 maanden geleden

Mega schuld door cooporatie

Mega schuld door cooporatie image
Wij hebben ons oude huis met een enorme schuld verkocht, dit doordat de coöperatie het voor een ongelofelijk laag bedrag heeft teruggekocht. Vervolgens hebben zij het huis weer te koop gezet voor 25000 euro meer.Inmiddels hebben wij een nieuw huis gekocht, dan wel een bouwval. Al ons spaargeld waar wij lang en hard voor gespaard hebben, is verdwenen door de schuld en de verborgen gebreken.

Het doelbedrag is veel geld, geld wat wij kwijt zijn. IEDER BEETJE HELPT! :) 

Vorig jaar hebben wij besloten om een eengezinswoning te kopen, op dat moment hadden wij een appartement. (ook een koopwoning). Ons eerste huisje hebben wij met een enorme schuld verkocht, dit door de terugkoopprijs van de woningcoöporatie. Jarenlang hebben wij heel hard gespaard om onze droom te kunnen verwezenlijken: een nieuwe huisje helemaal naar onze smaak maken en gezinsuitbreiding door meer ruimte. Helaas is al ons spaargeld uitgegaan naar andere doeleinden die wij voor ogen hadden, waardonder de schuld en verborgen gebreken. De woning die wij hebben gekocht, was helemaal uitgeleefd... van onder tot boven. Letterlijk alles moest eruit en is er nu ook uit. Er is niets meer aanwezig in het huis. Keuken, vloer, wanden, badkamer, zolder, toilet, deuren, kozijnen.... alles moet opnieuw aangeschaft en gemaakt worden. Door veel tegenslagen gaat dit nu ontzettend lang duren en gaat het nog wel een tijdje duren voordat wij eindelijk onze droom kunnen verwezenlijken. 

Momenteel logeren wij bij mij ouders, het aangekochte huis is niet bewoonbaar. Op deze manier kunnen wij al het geld sparen en ons doel bereiken. 

Met alles wat er gedaan moet worden, wordt dit een jarenplan aangezien de vaste lasten gewoon doorlopen. 

Wij hopen ontzettend erg dat u wilt doneren, ieder beetje helpt ons dichter bij ons doel te komen en om zo dan eindelijk onze droom te kunnen verwezenlijken. 

Alvast heel erg bedankt! 

Lysette

Uitgelicht
kater bob image

kater bob

 • 7%
 • € 1.000 Doel droom
 • -