Randall Pealert photo
Droom van: Randall Pealert
 • 6 Donaties
 • € 35 Ontvangen
 • € 7.600 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Anoniem

  10 maanden geleden
 • € 5 Door: Ben Lauw

  Bijf doorgaan, ik vind dit een goed initiatief

  11 maanden geleden
 • € 5 Door: Robert Bruijs

  Goed bezig!

  11 maanden geleden
 • € 5 Door: Said El Nasser

  Keep up the good work

  11 maanden geleden

PE-Alert

PE-Alert image
PE-Alert is een platform om kindermisbruik een halt toe te stoppen daar waar het begint. Ontstaan door een nare ervaring heb ik besloten dit in iets positiefs om te zetten. De komende tijd ga ik naast mijn normale baan mij inzetten om een platform te starten die kindermisbruik een halt toe gaat roepen. Met uw steun hoop ik dit te kunnen verwezenlijken.

PE-Alert: platform tegen misbruik

Het misbruiken van kinderen is een van de meest ernstige misdaden op deze wereld. Onschuldige en naïeve zieltjes die worden misbruikt voor een ziek doel. Hier wil ik iets aan doen. Vanuit een goed hart maar misschien nog wel meer vanuit een nare ervaring. Na lang wikken en wegen of dit wel de juiste manier is ben ik tot de conclusie gekomen dat in het geval van kindermisbruik veiligheid het belangrijkste is.

Voor wat mij is aangedaan wil ik kinderen en hun ouders behoeden. Daarom ben ik begonnen een plan uit te denken om kindermisbruik te bestrijden. Hieruit is het plan ontstaan dat PE-Alert heet. Met dit platform wil ik kindermisbruik voorkomen daar waar het begint…onder uw neus. Het helemaal stoppen kan ik niet in mijn eentje maar samen met jullie hulp gaan we een grote stap maken. Hieronder leg ik uit wat ik met mijn platform PE-Alert wil bereiken.

Wat willen wij

1. Pedofielen op heterdaad betrappen (middels uitlokking, particuliere detectives en pedo jagers)

2. PE-watchers

3. PE-Alert app

4. PE-Alert database

5. PE-Alert aware campagnes

1. Heterdaadje

Uitlokking mag in Nederland niet en zal vrijwel nooit tot vervolging leiden. Een goed voorbeeld is de lokbus van het programma POWLITIE. Mensen werden verleid tot het stelen van spelcomputers uit een bestelbus. Echter hebben de aanhoudingen nooit geleidt tot vervolging. Dit beseffen wij ons. Maar omdat justitie vaak machteloos staat tegen pedofielen vanwege het ontbreken van keiharde bewijzen gaan wij toch die kant op. Om justitie een handje te helpen maar vooral om de namen in die nare krantenberichten een gezicht te geven. Als justitie de pedofielen niet kan opsluiten zorgen wij ervoor dat jij op de hoogte bent dat die pedofiel zich niet aan de regels houdt. Veiligheid gaat voor ons in dit geval voor privacy.   

2. PE-watchers

Het kan zijn dat er een pedofiel of iemand die verdacht wordt van pedofilie in jouw buurt woont. Hier kunnen we tegen in bezwaar gaan en dat kan uiteindelijk verhuizing als gevolg hebben. Maar dan verplaatsten we het probleem alleen maar en lopen we het risico dat die persoon elders ongestoord zijn gang kan gaan. Juist door deze personen in de gaten te houden kunnen wij ze dwingen om aan zichzelf te gaan werken. Daarom willen wij in de buurten waar pedofielen wonen PE-watchers (vrijwilligers) actief hebben. Dit zijn buurtbewoners die zich aansluiten bij ons netwerk. Wij zullen de pedofielen laten weten dat we ze in de gaten houden. Want als je weet dat je in de gaten word gehouden denk je wel even na voor je iets stoms uithaalt.

3. PE-Alert app

Via onze nog te lanceren app houden we ons netwerk op de hoogte van de activiteiten die in hun buurt plaatsvinden. We willen er ook een functie aan toevoegen die jou waarschuwt als er een pedofiel in bepaalde straal van jouw omgeving huisvest.

4. PE-Alert database

We willen op landelijk niveau een database gaan beheren en onderhouden. Dit willen we doen in samenwerking met overheidsinstanties en particulieren instanties. Mocht jij bijvoorbeeld een huis gaan kopen kun jij kijken hoe veilig jouw buurt is. Mocht jij bijvoorbeeld een school zoeken voor jouw kinderen kun je kijken hoe kindveilig die omgeving is.

5. PE-Alert aware campagnes

Je bewust zijn van wat er om je heen gebeurt begint bij jezelf. Door je kinderen bij te leren dat ze nooit met vreemden moeten praten of moeten meelopen worden zij zich bewust dat wanneer dat wel gebeurt er iets niet haaks is. Via ludieke campagnes met serieuze ondertoon willen wij zo veel mogelijk mensen bereiken met onze boodschap.

Met uw steun kunnen wij dit plan uitvoeren en de komende jaren uitgroeien tot een zelfstandige organisatie. Alvast bedankt voor uw steun. 

Uitgelicht
Help chantal thuiskomen! image

Help chantal thuiskomen!

 • 13%
 • € 800 Doel droom
 • -