Monique Marshall photo
Droom van: Monique Marshall
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 6.500 Doel
  • Nederland Land
24 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Vakopleiding Fotograaf

Vakopleiding Fotograaf  image
Van mijn passie mijn toekomst maken. Daar ben ik druk mee bezig! Afgelopen jaar heb ik besloten het roer compleet om te gooien. Allereerst heb ik ervoor gekozen meer tijd met de kinderen thuis door te brengen. Daarnaast heb ik besloten mijn hart te volgen - ik heb de Basisopleiding aan de Fotoacademie in Amsterdam gevolgd. Wat heerlijk om mijn hobby en passie verder uit te bouwen! Ik stop hier dan ook niet mee; in februari 2016 ga ik starten aan de Vakopleiding van de Fotoacademie. In mijn ogen DE opleiding op het gebied van fotografie. En helaas niet goedkoop...

Allereerst het collegegeld. Voor het eerste jaar is dat in deeltijd een lieve € 5.240... Maar, daarmee ben je er nog niet! De apparatuur waar ik mee werk is zeker niet goedkoop. Zo zou ik  mijn collectie objectieven erg graag uitbreiden met een Canon EF 24-70mm f/2.8L objectief. Nieuw zo ongeveer € 1.899, tweedehands gelukkig een stuk goedkoper...

Buiten mijn persoonlijke wensenlijstje zijn er ook vanuit de Academie nog een aantal eisen gesteld, zoals de aanschaf van een flitsbelichtingsmeter (€ 200), een goede fotoprinter (€ 180), en wat kleinere zaken, zoals bijvoorbeeld een loep, een grijskaart en uiteraard fotopapier! 

Waarom heb ik nu deze pagina aangemaakt? 
Het is duidelijk, fotografie is een dure hobby. Maar, in mijn geval wil ik er mijn werk van maken. Mijn inkomsten zijn op dit moment echter € 0, aangezien ik op dit moment geen vaste baan heb. Dat wil niet zeggen dat ik niet wil zorgen voor inkomen! En daar komt deze pagina bij kijken. 

Mijn vraag aan je/jullie - Wil je me helpen mijn droom te realiseren? Doneer dan a.j.b. via de doneer knop! 

Maar wacht - ik stel er wel wat tegenover!
Donatie geeft namelijk recht op een fotoshoot! 

Goed voor je/jullie als donateur(s), en daarnaast ook goed voor mij als (aankomend) fotograaf! Ik krijg op deze manier de kans mijn portfolio op te bouwen en... oefening baart kunst! 

Afhankelijk van het gedoneerde bedrag krijg je het volgende retour: 

Familie fotosessie € 100
Mooie spontane foto's van je gezin, je kinderen, de liefde van je leven of je zwangere buik? 
We doen een een fotosessie van 1 uur op locatie, zoals bijvoorbeeld op de bloeiende heide, in een herfstig bos of op het strand. Binnen twee weken ontvang je 5 nabewerkte foto's in hoge en lage resolutie. Eventuele extra foto's kosten € 15 per stuk. Maximaal 5 personen. Eventuele extra personen kosten € 15 per persoon. Reiskosten vrij tot 20 km vanaf Hilversum. Daarna € 0,30 per km.

Zakelijke fotosessie € 75
Zakelijke foto's nodig voor gebruik op bijvoorbeeld LinkedIn of je website?
Ik bied je een fotosessie van 30 minuten op locatie of in de studio. Binnen 2 weken ontvang je 3 nabewerkte foto's in hoge en lage resolutie. Eventuele extra foto's kosten € 15 per stuk. Reiskosten vrij tot 20 km vanaf Hilversum. Daarna € 0,30 per km.

Heb je iets anders in gedachten? Neem gerust contact met me op!
Doneren zonder fotoshoot mag uiteraard ook! Alle kleine beetjes helpen, doneren kan al vanaf € 5. 

Hopelijk zie ik jullie binnenkort voor mijn camera! 

Met vriendelijke groet,

Monique Marshall
monique.marshall@live.nl

 

Uitgelicht
Walk that dream!! image

Walk that dream!!

  • 40%
  • € 2.000 Doel droom
  • -