Dierist photo
Droom van: Dierist
 • 3 Donaties
 • € 60 Ontvangen
 • € 500.000 Doel
 • Nederland Land
295 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Esther

  Een super idee! Veel succes

  6 maanden geleden
 • € 10 Door: Anoniem

  Succes en zet m op !!!! xx

  11 maanden geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  may your dreams come true x

  11 maanden geleden

Voor de honden en mezelf!

Voor de honden en mezelf! image
Mijn naam is Tamara, 31 jaar, dierenvriend én ondernemer in hart en nieren! Ik heb sinds eind 2012 een dierenspeciaalzaak, welke in de loop der tijd is uitgebreid met een uitlaatservice, webshop en hondenschool. 1 ding weet ik heel zeker; Ik wil de rest van mijn leven met en voor honden en hun baasjes werken. De ultieme droom is dan ook om mijn huidige bedrijven op 1 locatie (wonen+werken) te gaan combineren én uit te breiden met een dagopvang/pension/speeltuin voor honden. Een hypotheek krijgen is in deze tijd bijzonder moeilijk, al helemaal wanneer je alleenstaand (zonder kinderen) bent, geen vast contract met een topsalaris hebt, pas 3,5 jaar gevestigde ondernemer bent en geen zekerheden kan bieden wat betreft een onderpand. Het allermooiste zou zijn, wanneer ik met deze crowdfund actie (en dus met uw hulp en bijdragen) helemaal buiten een hypotheek om zou kunnen. Natuurlijk besef ik mij ook dat dit misschien niet haalbaar is. In dat geval hoop ik een mooi bedrag te mogen verzamelen waarmee ik een hypotheekverstrekker kan laten zien dat er ‘eigen’ geld gegenereerd is, er veel mensen zijn die in de plannen geloven en zij hierdoor wel een hypotheek willen verstrekken. Een andere mogelijkheid is ook dat er wellicht een investeerder (zakelijk of particulier) net zo enthousiast raakt. Deze mogen altijd vrijblijvend contact met mij opnemen!

Gezien de aard van de bedrijfsactiviteiten is het van belang om te richten op een locatie buiten de bebouwde kom. Hierbij kijk ik bewust naar een locatie waar geen geluidsoverlast bij directe buren veroorzaakt wordt en volledig vrijstaand, maar wel goed en gemakkelijk bereikbaar is. Het combineren van wonen en werken heeft, behalve natuurlijk de praktische voordelen, ook financiële voordelen; op dit moment huur ik een woning, een winkelpand en een trainingslocatie op 3 verschillende plaatsen en brengt qua vaste lasten maar ook auto en brandstof dus ook behoorlijk wat kosten met zich mee.

Vanuit mijn bestaande en nog altijd groeiende klantenkring blijken nogal wat behoeftes te zijn; Een (vuurwerkvrij) pension met veel bewegingsruimte, een veilige omgeving om de hond los te laten lopen, contact met andere honden en hun eigenaren in ongedwongen omstandigheden, lekker trainen met de hond, dagopvang bij lange werkdagen of een dagje weg enz.
Hier in de omgeving zijn weinig plaatsen waar honden los mogen lopen. Wanneer je ergens bent waar dat wel mag, is het doorgaans erg druk met andere honden (los of aangelijnd), (hard)lopers, fietsers of gemotoriseerd verkeer. Ook is er altijd het gevaar van weglopen met alle gevolgen van dien. Hierdoor veranderd een geplande ontspannen wandeling vaak in een stressvolle aangelijnde wandeling, dit is niet leuk voor mens én hond.
Er zijn inmiddels een aantal ‘hondenspeeltuinen’ in Nederland, welke een groot succes zijn!
Feitelijk is een stuk grond met deugdelijke omheining hiervoor al geschikt, eventueel aangevuld met veilige bezigheden en speelgoed.

Doordat er op 1 locatie alle mogelijkheden aangeboden kunnen worden, zie ik dat als een grote kans en een gat in de markt! Mensen die komen trainen met de hond, naar de speeltuin komen, of met het wegbrengen/ophalen van honden in de dagopvang/pension zijn direct in de mogelijkheid hun aankopen te doen (voer en benodigdheden). Daarnaast blijft uiteraard de mogelijkheid, zoals deze er nu ook is, dat er bezorging aan huis plaatsvind.

Ik besef me goed dat ik ‘de toevallige voorbijganger’ ga mislopen als klant van de winkel. Daar tegenover staat een kansrijke uitbreiding van het bedrijf welke zonder twijfel zal bijdragen in het belang en plezier van honden en hun eigenaren!

Ik hoop dat u net zo enthousiast bent over ‘mijn droom’ als ik en dat u mij wilt helpen deze te realiseren… Dit kunt u doen door een financiële bijdrage te leveren en / of dit bericht zo veel mogelijk te delen!

Alvast hartelijk bedankt,
Tamara

Uitgelicht