Tinneke Elliott photo
Droom van: Tinneke Elliott
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 38.394 Doel
  • Belgi├ź Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Paard thuis - aankoopkosten

Paard thuis - aankoopkosten image
Na een ongeval op mijn zestiende raakte ik de weg kwijt. Er was geen uitweg meer. Mijn droom verdween in enkele seconden. Tot ik hem zag staan... Help mij een thuis te geven aan het paard dat mij mijn leven terug gaf.

Ariso is een fantastische jonge Haflinger met een hart van goud. Ik was mijn weg volledig kwijt na mijn ongeval. Na drie jaar zoeken had ik mezelf nog steeds niet terug gevonden. Ik heb lang in de put gezeten en mijn ouders werden er zot van. Tot ik op een dag een zoekertje op internet zag staan van een tweejaarse haflinger.

Ik reed die dag helemaal naar Limburg om hem te bekijken en hij veroverde mijn hart. Ik wil hem een thuis geven waar hij zichzelf kan zijn. Waar hij vrij kan rondlopen en met enkele vriendjes op de weide kan staan. 

Ik vraag niet om een huis met een weide te kopen, ik vraag enkele om mij met kleine beetjes te helpen om de aankoopkosten van een klein mini huisje met een grote wei te kunnen aankopen.

Ik heb nodig:

Registratierechten: 33500
Ereloon notaris: 2506,15
Diverse akte kosten: 1100
Kosten overschrijving: 531
Btw: 757,29 

Ik ben de mensen die mij helpen eeuwig dankbaar. Ik kan niet veel teruggeven behalve de belofte dat:

Elk dier dat in mijn bezit komt geadopteerd of gered zal zijn. 
Dat mijn paard tenminste een goede thuis krijgt in vergelijking met al die paarden op maneges die 23 uur per dag op stal staan om daarna gedwongen te worden te rijden. 

Ik heb een hart voor dieren en mensen. Ik probeer elke dag goed te doen en ik hoop dat alle kleine beetjes mijn droom waar kunnen maken. 

Uitgelicht